Το νέο «πάρτι» της ΝΔ με το δημόσιο χρήμα που αποκάλυψε ο Π. Πολάκης: Απευθείας αναθέσεις 24.800 ευρώ από Μηταράκη για απομαγνητοφωνήσεις των ομιλιών του!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης αποκαλύπτει άλλο ένα “πάρτι” της Ν.Δ. με το δημόσιο χρήμα. Ο Νότης Μηταράκης κάνει απευθείας αναθέσεις 24.800 ευρώ, 4000 και κάτι ευρώ το μηνα για απομαγνητοφωνήσεις συνεντεύξεων και ομιλιών του, τη στιγμή που η Έφη Αχτσιόγλου στο Υπουργείο Εργασίας έδινε μόλις 1430 ευρώ!

Δείτε ακόμη: «Του τεχνικού συμβούλου το κάγκελο και της ανάθεσης το Σιδηρούν κιγκλίδωμα»: Νέες καταγγελίες Πολάκη για το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής

Σε σχετική ανάρτησή του γράφει ο Παύλος Πολάκης:

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ

1) ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ειλικρινά ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ,να κανείς απευθειας ανάθεση 24.800 ευρώ για έξι μήνες ,δηλαδή 4000 και κάτι ευρώ το μηνα(!!!) για να σου ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ που κάνεις;;;;;;(φωτό 1-2-3)

Για σύγκριση παραθέτω αντίστοιχη απόφαση του Υπ Εργασίας επι ημερών μας το α εξάμηνο του 2017 (Υπ Εφη Αχτσιογλου) που η αντίστοιχη δαπάνη και μιλάμε για το Υπουργειο Εργασίας,ήταν ΜΟΝΟ 1430 ευρώ!!!!(φωτό 4-5-6)

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΑΣ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΣΑΣ….(συνεχίζεται)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί