Για μια ακόμα Κυριακή η παράσταση «Ο γάτος που έμαθε σ’έναν γλάρο να πετά»

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Τεχνόπολις δόθηκε  τη προηγούμενη Κυριακή (12/1)η παράσταση για παιδιά του θεάτρου Ομμα Στούντιο: “Ο Γάτος  που έμαθε  σ’έναν Γλάρο να πετά”, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Χιλιανού συγγραφέα Λουίς Σεπούλβεδα.

Η συμμετοχή  μικρών και μεγάλων στο έργο έφθασε στα ύψη και ήταν πολύ συγκινητική.Τα παιδιά αλλά και  οι γονείς άδραξαν  αμέσως το επίκαιρο  οικολογικό μήνυμα του έργου,  για τη μεγάλη σημασία  της προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και την αγάπη, το σεβασμό στην διαφορετικότητα  και την αλληλεγύη Η παράσταση είναι μια διαδραστική, με ηθοποιούς και κούκλες, στην οποία συμμετέχουν ενεργά οι μικροί θεατές, με ζωντανή μουσική και τραγούδια.                                                

Ετσι μετά από απαίτηση του κοινού η παράσταση θα  επαναληφθεί για μια ακόμα Κυριακή  στο Τεχνόπολις(Αμμουδάρα)

και συγκεκριμένα την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις  12 μμ.


Θεατρική Διασκευή-Σκηνοθεσία: Ειρήνη Κουτσάκη, Αντώνης Διαμαντής. Μουσική Σύνθεση και επιμέλεια: Αντώνης Διαμαντής. Σκηνικά –Κοστούμια: Ειρήνη Κουτσάκη. Παραγωγή: Θέατρο Όμμα Στούντιο.

Λίγα Λόγια για το έργο:


Τι γίνεται όταν η Κενγκά μια έγκυος, αλλά και μολυσμένη από το πετρέλαιο γλαροπούλα, πέφτει στο μπαλκόνι του Ζορμπά, του γάτου που ήταν μαύρος και πελώριος και χοντρός; Τρία πράγματα θα τον βάλει να υποσχεθεί, πως θα πραγματοποιήσει. Να προσέχει το αυγό μέχρι να γεννηθεί το γλαρόνι, να προστατέψει το γλαρόνι, που θα γεννηθεί και το πιο σημαντικό: να μάθει το μικρό να…πετάει. Ο Ζορμπάς ζητά βοήθεια απ’ τους φίλους του. Όλοι μαζί μπαίνουν σε μια περιπέτεια αναζήτησης της σωστής τεχνικής πτήσης. Άραγε θα καταφέρουν τρεις γάτοι, να μάθουν έναν γλάρο να πετάει; Ή μήπως για πρώτη φορά στην ιστορία των γάτων θα πρέπει να σπάσουν το «ταμπού»;


Γενική είσοδος στα 6€. Διάρκεια 60′.

Κρατήσεις θέσεων:2810823813 Technopolis Park

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί