Στον εισαγγελέα το στέλεχος του Ρουβίκωνα – 18 προσαγωγές στα Εξάρχεια

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο συλληφθείς από τη χθεσινή αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια, ο οποίος χαρακτηρίζεται «ηγετικό» στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Δείτε: Επίθεση με μολότοφ τη νύχτα στα Εξάρχεια- Τρεις αστυνομικοί τραυματίες- Σύλληψη μέλους του Ρουβίκωνα

Ο νεαρός συνελήφθη κατά τη χθεσινή αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια και την απόπειρα εφόδου ομάδας της ΟΠΚΕ σε καφενείο στην πλατεία Εξαρχείων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα αγνώστων επιτέθηκε, στη συμβολή των οδών Μεθώνης και Τρικούπη κατά αστυνομικών δυνάμεων που ήταν στην περιοχή. Ακολούθησε ρίψη μολότοφ με την αστυνομία να απαντά με χημικά.

Μετά τον τραυματισμό τριών αστυνομικών, στα μεσάνυχτα, άνδρες της ΟΠΚΕ με ασπίδες περικύκλωσαν ένα καφενείο που βρίσκεται πάνω στην πλατεία Εξαρχείων και ενώ λίγο πριν έκαναν απόπειρα να εισχωρήσουν στο εσωτερικό του.

Ραγκούσης: Ευτελής και ανεύθυνη πολιτική Μητσοτάκη

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση ο τομεάρχης ασφάλειας του ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτοντας ευθύνες στον πρωθυπουργό και τα όσα δήλωνε προεκλογικά.

Αναλυτικά ο Γιάννης Ραγκούσης αναφέρει

Η χθεσινοβραδινή επίθεση με μολότοφ στα Εξάρχεια λειτουργεί ως υπενθύμιση της ευτελούς κι ανεύθυνης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη στον τομέα της ασφάλειας. Όχι γιατί δεν είχαμε τέτοιες, καθόλα καταδικαστέες, επιθέσεις με μολότοφ στο παρελθόν.

Αλλά γιατί ο κ. Μητσοτάκης ήταν εκείνος που για να κερδοσκοπήσει κομματικά, ισχυριζόταν – εν γνώση του ψευδώς – ότι αρκούσε η εκλογή του για να τελειώσουν οι μολότοφ από τα Εξάρχεια και μάλιστα από τον πρώτο μήνα.

Εφημερίδα των Συντακτών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί