ΟΦΗ – Πανιώνιος 4-1 με ανατροπή στο σκορ

Όπως και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Πανιώνιο, αλλά δεν πτοήθηκε. Οι Κρητικοί ανέβασαν στροφές και με το τελικό 4-1 επί των «κυανέρυθρων» έφτασαν τους 13 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και δημιούργησε αυτός την πρώτη ευκαιρία, ωστόσο ο Πανιώνιος ήταν αυτός που “πάγωσε” το “Γεντί Κουλέ” αφού σε μια αντεπίθεση ο Αραμπούλι στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο ΟΦΗ πάγνωσε  στα επόμενα λεπτά, όμως βρήκε ρυθμό μετά το 25ο λεπτό και με πίεση και συνεχόμενα κόρνερ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Σεμέντο από την μικρή περιοχή έκανε το 1-1. Ο ρυθμός έδινε στον ΟΦΗ την αύρα να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία στο ματς.

Από την άλλη ο Πανιώνιος πέτυχε γκολ σε μια ακόμα αντεπίθεση με τον Παπανικολάου, όμως χρειάστηκε το VAR για να το ακυρώσει, αφού στην αρχή της φάσης είχε γίνει φάουλ στον Σεμέντο. Το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι απείλησε πρώτος με τον Σεμέντο στο 47ο λεπτό όμως ο Κότνικ έδιωξε κρατώντας το 1-1. Ωστόσο η πίεση της ομάδας του Γιώργου Σίμου απέφερε καρπούς αφού ο Ναμπί, Σεμέντο και Φιγκεϊρέντο έκρυψαν την μπάλα και ο Νέιρα μέσα από την περιοχή πλάσαρε κάνοντας το 2-1.

Ο ΟΦΗ δεν σταμάτησε εκεί, αφού συνέχισε να έχει την υπεροχή της αναμέτρησης και να δημιουργεί ευκαιρίες για να “καθαρίσει” το παιχνίδι. Αυτό έγινε στο 72ο λεπτό, όταν ο Ναμπί βρήκε ωραία τον Σεμέντο και αυτός με την μια τον Κοροβέση μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να σεντράρει και ο Τσιλιανίδης με προβολή έκανε το 3-1 σφραγίζοντας έτσι για τον ΟΦΗ τους τρεις βαθμούς. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Λισάντρο Σεμέντο που έκανε ένα απίστευτο παιχνίδι πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ με τον ΟΦΗ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί