Συνελήφθη χθες (19.04.2019) το πρωί στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 32χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.
Ειδικότερα, προχθές (18.04.2019) το πρωί άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικία ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού κοσμήματα, συνολικής χρηματικής αξίας 15.000 ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι ο 32χρονος διέπραξε την παραπάνω κλοπή ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (19.04.2019) το βράδυ.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Σχετικά Άρθρα
-
Φλεβάρης του 1810: 7,5 Ρίχτερ ισοπέδωσαν το Ηράκλειο και άφησαν 3.000 νεκρούς, ενώ επιδημία πανούκλας σάρωνε την πόλη
Τουλάχιστον δύο φορές ισοπεδώθηκε το Ηράκλειο στη διάρκεια... -
Ηράκλειο: Του πέρασαν χειροπέδες για πάνω από 50 γρ. κοκαΐνης
Χειροπέδες σε έναν 36χρονο στο Ηράκλειο πέρασε το... -
Ηράκλειο: Συνελήφθη 40χρονος μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης του για σεξουαλική κακοποίηση
Σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου κοριτσιού, μαθήτριας γυμνασίου, από τον...