Μετά τη Λιάνα και ο Γιάννης Σταρίδας κατά του αεροδρομίου, με καταγγελία κατά της κυβέρνησης! (βίντεο)

Μετά την Λιάνα Σταρίδα, που κατήγγειλε μια βασική επιλογή της κυβέρνησης στην Κρήτη, αυτή της κατασκευή αεροδρομίου στο Καστέλι, προκαλώντας την αντίδραση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, και ο σύζυγός της (στην ουσία και “πολιτικός καθοδηγητής” στη μάχη των εκλογών), επί χρόνια αντιδήμαρχος Ηρακλείου και γενικός διευθυντής του ΟΑΝΑΚ, Γιάννης Σταρίδας, αντιδρά, και μάλιστα με σκληρές εκφράσεις, στην κατασκευή του αεροδρομίου.

Δείτε επίσης:

Η κυβέρνηση υλοποιεί το νέο αεροδρόμιο ως εμβληματικό αναπτυξιακό έργο, αλλά η υποψήφια δήμαρχος της ΝΕ Ηρακλείου, το καταγγέλλει! (έγγραφο)

Η άμεση απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου στις δηλώσεις της Λ. Σταρίδα για το αεροδρόμιο Καστελίου

Από τις εξαγγελίες… της χαράς των Βερελή- Στρατάκη και τη σπέκουλα των Αυγενάκηδων, στα αληθινά έργα…

Υπογράφηκε η σύμβαση για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι – Χρ. Σπίρτζης: Μια ιδιαίτερη ημέρα για το Ηράκλειο και την Κρήτη (Βίντεο & φωτο)

Από “φτωχός συγγενής”, ισχυρός αναπτυξιακός πυλώνας η Κρήτη- Έργα πάνω από 7 δισ. μέσα στα επόμενα χρόνια

1.500 θέσεις εργασίας με την έναρξη των έργων στο Καστέλλι- 7.500 θέσεις με τη λειτουργία του αεροδρομίου

Με ομολογιακό 120 εκατ.ευρώ χρηματοδοτείται η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ για το αεροδρόμιο Καστελίου

Σε συνέντευξή του που δημοσιοποιεί η “Πρωτοβουλία Πολιτών Πεδιάδας Κρήτης” μεταξύ άλλων ο κ. Σταρίδας αναφέρει ότι “πρόκειται για ένα έγκλημα κατά του περιβάλλοντος στην Πεδιάδα”, σημειώνει ότι “θα περίμενε μεγαλύτερη περιβαλλοντική ευαισθησία από την παρούσα κυβέρνηση”, ενώ την εμπλέκει απευθείας με επιχειρηματικά συμφέροντα, υποστηρίζοντας ότι “επιχειρηματικοί κύκλοι προώθησαν την μεταφορά του αεροδρομίου από το Ηράκλειο”!

“Έχουν βαθιά μεσάνυχτα όσοι υποστηρίζουν το αεροδρόμιο στο Καστέλι”, λέει ακόμα και προσθέτει ότι η απομάκρυνση του αεροδρομίου από την Αλικαρνασσό είναι “τουλάχιστον αφελής” επιδίωξη!

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί