Ο Πολάκης εγκαινιάζει στο ΠΑΓΝΗ εξοπλισμό που σώζει ζωές, αλλά οι συνδικαλιστές ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΚΚΕ στα… κάγκελα! (Φωτο)

Με πανό και συνθήματα βρέθηκαν στο ΠΑΓΝΗ οι εργαζόμενοι για να διαμαρτυρηθούν για τα εγκαίνια δύο νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων που θα σώσει ζωές.

Δείτε: Στο ΠΑΓΝΗ εγκαθίσταται νέος εξοπλισμός, αλλά οι συνδικαλιστές ΝΔ- ΠΑΣΟΚ – ΚΚΕ κάνουν… συγκέντρωση διαμαρτυρίας! (εικόνες)

Στο ΠΑΓΝΗ εγκαινιάζεται σήμερα μοναδικό στην Ελλάδα μηχάνημα, και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ κάνουν… στάση εργασίας!

Στη σημείο έφτασε ο Υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης, ο οποίος συνομίλησε με τους εργαζόμενους ακούγοντας τις διαμαρτυρίες τους, ενώ στη συνέχεια εγκαινίασε και τα δύο μηχανήματα.

Πρόκειται για το υβριδικό σύστημα απεικόνισης τομογραφικής κάμερας με αξονικό τομογράφο αλλά και τον δεύτερο γραμμικό επιταχυντή, μηχανήματα που είναι δωρεά του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.

Μάλιστα το υβριδικό σύστημα απεικόνισης τομογραφικής κάμερας είναι το πρώτο στην Ελλάδα και έχει τη δυνατότητα ακριβέστερης διάγνωσης κι εκτίμησης του εντοπισμού και του χαρακτηρισμού της βλάβης σε περιστατικά ογκολογίας, ορθοπεδικής, καρδιολογίας κα.

Τουλάχιστον τραγελαφικό το γεγονός, ότι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ, δηλαδή ΝΔ- ΠΑΣΟΚ αλλά και ΚΚΕ, καλούν σε διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις, την ίδια ώρα που τα δύο αυτά μηχανήματα αναβαθμίζουν την λειτουργία του νοσοκομείου.

Δείτε φωτογραφίες του Image Services από τα εγκαίνια:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί