Κρήτη: Ζητούν να φτιαχτεί άμεσα ο δρόμος, αλλιώς θα τον κλείσουν

Η πολύ κακή κατάσταση στην οποία εδώ και χρόνια βρίσκεται το τμήμα του επαρχιακού δικτύου που περνά μέσα από τον οικισμό της Παχειάς Άμμου είναι γνωστή σε ντόπιους και επισκέπτες αφού πρόκειται για κομβικό σημείο του νομού απ΄ το οποίο περνούν καθημερινά εκτός των άλλων δεκάδες βαριά οχήματα και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες διασχίζουν χιλιάδες επισκέπτες .

Τα παράπονα που γίνονται είναι συνεχή τα τελευταία χρόνια, φαίνεται όμως πως η υπομονή των κατοίκων έχει τελειώσει και απαιτούν άμεσες λύσεις και επιδιόρθωση του δρόμου αλλιώς έχουν αποφασίσει να τον κλείσουν πιέζοντας για το αίτημά τους.

Ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Ραπάνης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι αναφέρει πως η πίεση που ασκείται στον ίδιο από κατοίκους του χωριού είναι τεράστια με πολλούς να έχουν αρχίσει να τον βρίζουν για την κατάσταση και όπως λέει από εδώ και πέρα θα γίνει ό,τι χρειαστεί είτε από τους κατοίκους που πιέζουν, είτε από πλευράς του τοπικού συμβουλίου για να βρεθεί λύση, έστω και «προεκλογική».

Ο δρόμος όπως λέει είναι ήδη ακατάλληλος και τα ατυχήματα είναι συχνά αλλά και πολύ επικίνδυνα ιδιαίτερα με τις νταλίκες που περνούν.

Το πρόβλημα όπως λέει οφείλεται στο ότι ούτε ο Δήμος Ιεράπετρας ούτε η Περιφέρεια αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα έργα που πρέπει να γίνουν αφού ο κάθε φορέας θεωρεί πως είναι η αρμοδιότητα ανήκει στην άλλη πλευρά.

Αυτό ακριβώς ανέφερε και η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Πετράκη η οποία μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι τόνισε πως το κομμάτι του δρόμου εντός οικισμού ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου Ιεράπετρας. Τα προβλήματα όπως είπε στον δρόμο είναι γνωστά και έχουν επιδεινωθεί ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια μετά τα έργα για τον βιολογικό καθαρισμό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί