Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, αλλά ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής

Σε ένα δυνατό και επεισοδιακό παιγνίδι ο ΟΦΗ έχασε στο Ηράκλειο από τον ΠΑΟΚ με 1-3. Η κρητική ομάδα προηγήθηκε, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει την απόλυτη ανατροπή πριν λήξει το ημίχρονο κι έτσι το σκορ ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 1-2.

Στο 21′ άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ ο Παπαστεριανός, ο οποίος ξέφυγε από Κάνιας και Κρέσπο, σούταρε με το δεξί μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Πασχαλάκη.
Στο 37′ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Μπίσεσβαρ. Ο Σουριναμέζος πλάσαρε ιδανικά με το αριστερό τον Στρέζο και έκανε το 1-1 για τον ΠΑΟΚ. Η φάση ξεκίνησε από πάσα του Ελ Καντουρί, ο Μπίσεσβαρ πέρασε τον Κομεσίδη και ισοφάρισε για την ομάδα του.
Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ήλθε το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Μάτος. Έγινε  εκτέλεση κόρνερ με τον Μπίσεσβαρ, καρφωτή κεφαλιά του Μάτος, η μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Στρέζου, ενώ ούτε ο Κοροβέσης κατάφερε να διώξει με το κεφάλι.

Στο 53′ έγινε το 1-3 με τον Ζαμπά. Ο Ελ Καντουρί έκανε σέντρα από δεξιά για τον Ζαμπά, εκείνος συνεργάστηκε με τον Μπίσεσβαρ, έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Στρέζου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί