Πέρασε τρένο από πάνω τους και σώθηκαν

Σώοι και αβλαβείς βγήκαν από τις γραμμές του μετρό του Λονδίνου μια γυναίκα και το παιδί της, όταν συρμός πέρασε κυριολεκτικά από πάνω τους στον σταθμό της οδού Baker.

Η γυναίκα και το παιδί, που κατά λάθος έπεσαν στις ράγες το βράδυ της Παρασκευής, στις 10.15 τοπική ώρα, κατόρθωσαν να σωθούν σκύβοντας στο κενό ανάμεσα την ώρα που το τρένο περνούσε από τον σταθμό.

Ο πατέρας του παιδιού, θέλοντας να τους σώσει πήδηξε στις γραμμές του μετρό δευτερόλεπτα πριν περάσει το τρένο. Κι εκείνος πρόλαβε να κρυφτεί σαν από θαύμα στο ίδιο κενό.

Το περιστατικό σημειώθηκε καθώς η γυναίκα που έσπρωχνε το καροτσάκι με το παιδί αφαιρέθηκε από τις διαφημιστικές πινακίδες και δεν πρόσεξε ότι η πλατφόρμα του τρένου ήταν στενή.

Οι ρόδες του καροτσιού γλίστρησαν και γυναίκα και παιδί έπεσαν στις ράγες λίγο πριν φτάσει το τρένο στον σταθμό «Baker Street».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Υπηρεσίας Βρετανικών Μεταφορών, «ως εκ θαύματος κανείς από τους τρεις τους δεν έπαθε τίποτα. Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις».

efsyn.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί