1ο Θερινό Σχολείο Ορθοπεδικής με πρακτική άσκηση στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Με επιτυχία διεξάγεται το 1ο Θερινό Σχολείο Ορθοπεδικής με θέμα: «Μη χειρουργική αντιμετώπιση των κακώσεων των οστών και των αρθρώσεων».

Το Σχολείο απευθύνεται κυρίως σε γενικούς γιατρούς, νέους ορθοπεδικούς και φυσικοθεραπευτές και άλλους επαγγελματίες υγείας και θα ολοκληρωθεί αύριο στην αίθουσα επειγόντων περιστατικών του ΠαΓΝΗ, όπου θα γίνει πρακτική εξάσκηση των εκπαιδευόμενων.

Ο Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής, Καθηγητής κ. Γεώργιος Μ. Κοντάκης, συγχαίρει για την προσπάθεια αυτή το επιστημονικό προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής που συμμετέχει και ιδιαίτερα τον Επίκουρο Καθηγητή Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας κ. Θεόδωρο Τοσουνίδη που είναι ο συντονιστής της διοργάνωσης.

Επίσης, ευχαριστεί το ΠαΓΝΗ, τον Διευθυντή του ΤΕΠ, Αναπληρωτή Καθηγητή Επείγουσας Ιατρικής κ. Παναγιώτη Αγγουριδάκη για τη συνεργασία, καθώς επίσης και τον Καθηγητή Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ. Χρήστο Λιονή, για τη βοήθειά του στη διάδοση του θερινού σχολείου και την έμπρακτη συμμετοχή του.

Η Ορθοπεδική Κλινική του ΠαΓΝΗ παράλληλα με το πολυδιάστατο κλινικό της έργο, συνεχίζει να επιτελεί με επιτυχία σημαντικό διδακτικό και εκπαιδευτικό έργο ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των νέων γιατρών και επαγγελματιών υγείας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί