Σ. Αναγνωστοπούλου: Η Κωνσταντίνα Κούνεβα είναι ένα εμβληματικό πρόσωπο

Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός παιδείας και νυν βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία θα και η ίδια ομιλήτρια στην συγκεκριμένη εκδήλωση, μιλώντας “Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7”, χαρακτήρισε την Κωνσταντίνα Κούνεβα “εμβληματικό πρόσωπο”, επειδή υπέστη στην κυριολεξία όλη την βαρβαρότητα των εργασιακών σχέσεων.

“Δεν την υπέστη επειδή δεν ήταν ίση η μεταχείριση με τους άνδρες, ίδιος μισθός,κ. α. Υπέστη όλη αυτή την βαρβαρότητα, την βία του καπιταλισμού, στον πιο αδύναμο κρίκο, που είναι η γυναίκα. Θυμόμαστε τί είχε συμβεί με την Κωνσταντίνα Κούνεβα, υπέστη λοιπόν όλη αυτή την βία και είναι πολύ ωραίο, που θα την έχουμε μαζί μας στην εκδήλωση της Πάτρας για να μιλήσει για όλο αυτό, που έζησε, και που είναι η επιτομή ακριβώς της “όπισθεν ολοταχώς” συμπεριφοράς του καπιταλισμού τα τελευταία χρόνια της κρίσης” επισήμανε η βουλευτής.

Στην εκδήλωση του τμήματος φεμινιστικής πολιτικής/φύλου της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, στις 19:00 σήμερα στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος (Τριών Ναυάρχων 40), με θέμα “Η θέση της γυναίκας σήμερα”, εκτός από την κ. Κούνεβα και την κ. Αναγνωστοπούλου, θα μιλήσει και το στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλου, Αμαλία Σαρρή.

stokokkino.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί