Παντόφλες που… παρκάρουν μόνες τους (Βίντεο)

Ασυνήθιστες ανέσεις έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πελάτες ενός ξενοδοχείου στην Ιαπωνία, καθώς διαθέτει παντόφλες με τεχνολογία αυτόματης κίνησης, οι οποίες παρκάρουν μόνες τους.

Ειδικότερα, οι παντόφλες είναι εξοπλισμένες με μια ειδική έκδοση της τεχνολογίας ProPILOT Park, της αυτόνομης στάθμευσης της Nissan. Αυτό σημαίνει ότι με το πάτημα ενός κουμπιού είναι έτοιμες προς χρήση από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, αμέσως μόλις φτάσουν.

Κάθε παντόφλα έχει δύο μικροσκοπικούς τροχούς, ένα μοτέρ και αισθητήρες που της επιτρέπουν να κινείται στο ξύλινο πάτωμα. Η τεχνολογία ProPILOT Park, που χρησιμοποιείται στο νέο Nissan Leaf ανιχνεύει τον περιβάλλοντα χώρο του αυτοκινήτου και επιτρέπει στους οδηγούς να σταθμεύουν αυτόματα το όχημα, σε επιλεγμένο χώρο στάθμευσης, πατώντας απλά ένα κουμπί.

Σημειώνεται ότι δεν είναι μόνο οι παντόφλες που ενσωματώνουν αυτή την τεχνολογία στο ξενοδοχείο, καθώς υπάρχουν και μαξιλάρια πατώματος και χαμηλά τραπέζια τα οποία επίσης πηγαίνουν μόνα τους στους προορισμούς τους.

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί