Ηράκλειο: Οι αστυνομικοί έλεγχοι στα αυτοκίνητα αποκάλυψαν τα όπλα

Χειροπέδες σε έναν 29χρονο και σε έναν 28χρονο σε περιοχές του Δήμου Φαιστού και Δήμου Ηρακλείου αντίστοιχα πέρασε η αστυνομία την Κυριακή για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως αναφέρονται στις σχετικές ανακοινώσεις, σε έλεγχο των αστυνομικών στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος στην περιοχή του Δήμου Φαιστού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλο, γεμιστήρας και έξι φυσίγγια.

Στην περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, σε έλεγχο των αστυνομικών στο αυτοκίνητο του 28χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, γεμιστήρας 31 φυσίγγια και μαχαίρι.

H ανακοίνωση της αστυνομίας για την περιοχή του Δήμου Φαιστού

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενο  για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων στο Ηράκλειο 

 Κατασχέθηκε όπλο γεμιστήρα και φυσίγγια  

Συνελήφθη χθες (13.10.2024) μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς   ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (13.10.2024) το πρωί αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε ΙΧΦ αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός κατά τη διάρκεια του οποίου βρήκαν και κατάσχεσαν:   

  •   όπλο  
  •  γεμιστήρα 
  •  -6-  φυσίγγια    

H προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την περιοχή του Δήμου Ηρακλείου

Συνελήφθη χθες (13.10.2024) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (13.10.2024) το πρωί αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε ΙΧΦ αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός κατά τη διάρκεια του οποίου βρήκαν και κατάσχεσαν:   

  •  Πιστόλι   
  •  γεμιστήρας 
  •  31 φυσίγγια  και 
  • μαχαίρι.   

H προανάκριση ενεργείται από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί