Ναι Αδρουλάκη σε ντιμπέιτ – Αιχμές κατά Δούκα

Υπέρ της διεξαγωγής ενός τηλεοπτικού ντιμπέιτ με τον Χάρη Δούκα, τάχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης μία ημέρα μετά τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για την προεδρία του κόμματος.

«Είμαι θετικός στη διεξαγωγή debate με τον κ. Δούκα. Η αρμόδια επιτροπή θα καλέσει τους εκπροσώπους και μου και του κ. Δούκα για να συζητήσουμε το φορμάτ με το οποίο θα γίνει» τόνισε ο Ν. Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στο Mega ενόψει του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία «να γίνει ένα ντιμπέιτ με πολιτικό πολιτισμό».

Ωστόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν παρέλειψε να αφήσει σαφείς αιχμές κατά του συνυποψηφίου. Απαντώντας στις χθεσινές δηλώσεις του Χάρη Δούκα περί καθαρού μηνύματος της κάλπης ότι «το 70% ζητά αλλαγή ηγεσίας», ο Ν. Ανδρουλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Επειδή είμαστε μηχανικοί και οι δύο κι εγώ και ο κ. Δούκας, οι μηχανικοί πρέπει να ξέρουν και καλά μαθηματικά. Η λογική αυτή δηλαδή κάνει ένα άλμα. Στην ίδια περίπτωση, θα μπορούσε να του πει κάποιος ότι το 80% είπε ότι κακώς κατέβηκε υποψήφιος. Δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Επιπλέον, ο Ν. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στον ‘α γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι «οι πολίτες ήρθαν σε μια διαδικασία, μας τίμησαν, επέλεξαν και θα επιλέξουν και για τον δεύτερο γύρο. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και τους τιμώ όλους, μαζί θα προχωρήσουμε, διότι πια τα πράγματα έχουν πάρει μια ανοδική τροχιά. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα από τα τρία που έχουν κυβερνήσει που έχει ανοδική πορεία, ενώ τα άλλα δύο πέφτουν συνεχώς.

» Μπορούμε να επιταχύνουμε την ανοδική πορεία, αλλά θα πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι, σοβαροί, υπεύθυνοι, προγραμματικοί, χωρίς λαϊκισμούς και νομίζω αν προχωρήσουμε στην ίδια συνταγή, θα τα καταφέρουμε» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ν. Ανδρουλάκης.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας, ο Χ. Δούκας με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter δήλωσε ότι επικοινώνησε με την ΕΡΤ ζητώντας τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Ν. Ανδρουλάκη καθώς «είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί