Έκκληση Μητσοτάκη σε Καραμανλή και Σαμαρά για το πάρτι 50 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας

Προσπάθεια Μητσοτάκη να μην εκτεθεί από την ενδεχόμενη απουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς ούτε να το διανοηθεί δεν θέλει ότι στο πάρτι για τα 50 χρόνια της ΝΔ θα απουσιάζουν δύο πρώην πρωθυπουργοί και εμβληματικά στελέχη της δεξιάς παράταξης, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μπροστά στον κίνδυνο να εκτεθεί ανεπανόρθωτα από την ενδεχόμενη απουσία Καραμανλή, Σαμαρά, έβαλε τον θυμό και την περηφάνεια του στην άκρη και τηλεφώνησε προσωπικά στους δύο πρώην πρωθυπουργούς για να τους καλέσει στη γιορτή.

Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στους δύο πρώην πρωθυπουργούς ήταν η πρώτη επικοινωνία που είχε μετά την εκδήλωση που έγινε τον Ιούλιο στο Πολεμικό Μουσείο, εκδήλωση κατά την οποία Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς είχαν ασκήσει σφοδρή κριτική και σε υψηλούς τόνους στην κυβέρνηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τηλεφωνική επικοινωνία ήταν σύντομη και σε καλό κλίμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, μέχρι στιγμής, προσανατολίζονται στο να μην παραστούν στον εορτασμό για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί