Αγωνία για την Mαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο – Υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Στο νοσοκομείο Υγεία νοσηλεύεται από χθες το βράδυ η Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη κατά τη διάρκεια της νύχτας, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ.

Οπως τονίζεται σε αυτό:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Οι εικόνες και τα βίντεο που κυκλοφορούν από χθες το βράδυ στο Διαδίκτυο δείχνουν τη Μαρινέλλα να τραγουδάει το «Εγώ και εσύ» (Τα λόγια είναι περιττά) και στα πρώτα λόγια να μην μπορεί να κρατήσει την ισορροπία της, να τρέμει και να πέφτει «παγώνοντας» το Ηρώδειο.

Η ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο ιατρείο που βρίσκεται στο μετασκήνιο του ρωμαϊκού θεάτρου για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες, η ίδια διατηρούσε τις αισθήσεις της καθ’ όλη τη διάρκεια παροχής των πρώτων βοηθειών και παραπονιόταν για έντονο πονοκέφαλο μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια διακομίσθηκε από το Ηρώδειο σε ιδιωτικό νοσοκομείο, με την κατάστασή της τις πρώτες ώρες να περιγράφεται ως σοβαρή.

Η συναυλία στο Ηρώδειο ξεκίνησε στις 9 το βράδυ και η 86χρονη ερμηνεύτρια βγήκε στη σκηνή όπως ήταν προγραμματισμένο.

Βγαίνοντας στη σκηνή τραγουδώντας το «Καμιά φορά», το κοινό που είχε γεμίσει το ρωμαϊκό θέατρο την υποδέχτηκε με ένα θερμό χειροκρότημα.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο καμαρίνι της και ξαναβγήκε συνεχίζοντας το καλλιτεχνικό πρόγραμμα χορεύοντας και τραγουδώντας. Ωστόσο, στο τρίτο κατά σειρά τραγούδι του προγράμματος ήταν φανερό ότι δεν αισθανόταν καλά και δυσκολευόταν να κρατήσει την ισορροπία της. Μετά την πτώση της μεταφέρθηκε υποβασταζόμενη στο ιατρείο του μετασκηνίου.

Το κοινό παρέμεινε στις θέσεις του και χειροκροτούσε σε μια προσπάθεια να δώσει θάρρος και δύναμη στη Μαρινέλλα.

Λίγο αργότερα, από τα μεγάφωνα του Ηρωδείου ακούστηκε αυτό που όλοι είχαν ήδη καταλάβει, η ματαίωση της εκδήλωσης. Η συναυλία ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στη μακρά πορεία της αγαπημένης ερμηνεύτριας στο ελληνικό τραγούδι με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και ορχήστρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί