«Φαρμακευτική Καινοτομία & Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Ιατρική»: Ημερίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ηρακλείου πραγματοποιεί την 2η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα “Φαρμακευτική Καινοτομία & Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Ιατρική”, η οποία διοργανώνεται από την Επιστημονική Επιτροπή του Συλλόγου. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου στην αίθουσα της Πειραματικής Σκηνής (ώρα έναρξης 10.00πμ).

Η ημερίδα θα εστιάσει στην παρουσίαση καινοτόμων ερευνητικών προγραμμάτων στη Φαρμακευτική και την Ιατρική από διακεκριμένους επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού, με στόχο την ανάδειξη των αποτελεσμάτων και των επιτευγμάτων που πραγματοποιούνται σε Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Κέντρα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεργασιών του Συλλόγου με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας, για την προώθηση της έρευνας, της καινοτομίας, αλλά και της εκπαίδευσης στη Φαρμακευτική και Ιατρική επιστήμη. Επισυνάπτουμε την πρόσκληση καθώς και το πρόγραμμα της ημερίδας, όπως έχει διαμορφωθεί. Η εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο του ΙΤΕ και Καθηγητή Ιατρικής του ΠΚ, κ. Νεκτάριο Ταβερναράκη.

Η Ημερίδα θα μεταδοθεί και διαδικτυακά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί