Ο Γιώργος Ζ. Παπαδάκης ανακηρύχθηκε επίσημος πρεσβευτής (official ambassador) της Παγκόσμιας Εταιρείας Μοριακής Απεικόνισης

Κορυφαία αναγνώριση για το επιστημονικό και ερευνητικό έργο του Γιώργου Παπαδάκη, η ανακήρυξη του ως επίσημου πρεσβευτή (official ambassador) για την Ελλάδα από την Παγκόσμια Εταιρεία Μοριακής Απεικόνισης (World Molecular Imaging Society).

Η ανακήρυξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εργασιών του ετήσιου συνεδρίου της επιστημονικής εταιρείας, το οποίο έλαβε χώρα στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Η Παγκόσμια Εταιρεία Μοριακής Απεικόνισης αποτελεί ηγέτιδα επιστημονική εταιρεία στο πεδίο της πολύ-τροπικής in vivo απεικόνισης κυτταρικών και μοριακών γεγονότων που εμπλέκονται σε φυσιολογικές και παθολογικές διεργασίες. Ως εκ τούτου, η διάκριση αποτελεί εξαιρετική αναγνώριση των επιστημονικών προσπαθειών του κ. Παπαδάκη και της ομάδας του καθώς και μια σημαντική διάκριση για τη χώρα μας.

Ο κος Παπαδάκης ο οποίος είναι επιστημονικός υπεύθυνος της Μονάδας Υβριδικών Τεχνικών Μοριακής Απεικόνισης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας σε ανάρτηση του τόνισε ότι κάθε καλό αποτέλεσμα είναι προϊόν σκληρής συλλογικής διεπιστημονικής εργασίας, συμπληρώνοντας ότι θα συνεχίσει μαζί με τους συνεργάτες του τις προσπάθειες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί