Ξεκίνησαν οι προσλήψεις προσωπικού – επιτυχόντων του ΑΣΕΠ – στη ΔΕΥΑΗ

Με την υπογραφή των δυο πρώτων συμβάσεων, ξεκίνησε η διαδικασία πρόσληψης 52 συνολικά επιτυχόντων του Α.Σ.Ε.Π. με συμβάσεις αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου – Δ.Ε.Υ.Α.Η..

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 16/9 υπεγράφησαν οι συμβάσεις με τους πρώτους δυο επιτυχόντες, τον Αριστοτέλη Ζαρούχα και τον Νίκο Μαυρονύκτη, ειδικότητας Τ.Ε. Διοικητικού – Λογιστικού και το επόμενο διάστημα αναμένονται οι προσλήψεις 12 υπαλλήλων κατηγορίας Π.Ε. (όλων επιτυχόντων της προκήρυξης 2ΓΒ/2023 του Α.Σ.Ε.Π., του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022) καθώς και 38 υπαλλήλων κατηγορίας Δ.Ε. και Υ.Ε. (επίσης μέσω ΑΣΕΠ, με μοριοδότηση).
Αξίζει να τονιστεί ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου είναι η μόνη Δ.Ε.Υ.Α. η οποία επιλέχθηκε, έπειτα από περίοδο 12 ετών, για την πρόσληψη 52 ατόμων αορίστου χρόνου, γεγονός που δείχνει την αποτελεσματικότητα της προσπάθειας της Διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης και της Δημοτικής Αρχής.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη για την συνεργασία και την ανταπόκριση, καθώς και τους Βουλευτές της Π.Ε. Ηρακλείου για την συμπαράσταση στην όλη διαδικασία.
α

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί