Ο Θεατρικός Περίπλους έρχεται στο… σαλόνι σου!

Ο Θεατρικός Περίπλους, ένας από τους μακροβιότερους εν ενεργεία θιάσους της Ελλάδας, έχει εγκαινιάσει από πέρυσι μια νέα λειτουργία, φέρνοντας το θέατρο ακόμα πιο κοντά μας!

Μετά και την καραντίνα, το ενδιαφέρον του κόσμου για τις διαθέσιμες online παραστάσεις έχει αυξηθεί, με ένα μέρος θεατών να επιθυμούν να παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις και στο σπίτι τους. Ο Θεατρικός Περίπλους ακολουθώντας τις εξελίξεις, έρχεται τώρα και στο… σαλόνι μας!

Εδώ και καιρό είναι διαθέσιμες διαδικτυακά τρεις παραστάσεις που έμειναν χαραγμένες στις μνήμες των θεατών, αλλά και στην πορεία των 36 χρόνων του μακροβιότερου εν ενεργεία θιάσου της Κρήτης.

«Κυρία Μαργαρίτα», «The Corridor» και «Χάμελιν» έρχονται στο σαλόνι μας για να μας συγκινήσουν, να μας προβληματίσουν, μα και να μας ενεργοποιήσουν να δούμε περισσότερο θέατρο και να μην χάσουμε την επαφή μας με τη μαγεία αυτής της Τέχνης.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για την παρακολούθηση των παραστάσεων διαδικτυακά, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.theatrikosperiplous.gr/?page_id=1802.

Οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Θεατρικού Περίπλου μπορούν να παρακολουθήσουν μία από τις παραστάσεις εντελώς δωρεάν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί