Με εκκαθαριστικά η απάντηση της ΟΕΝΓΕ στον Γεωργιάδη: «Κάποιος λέει ψέματα»

“Αν θέλει να πει κάτι για μισθούς ας μας πει για τα 2,93 δις ευρώ μερίσματα των εισηγμένων στο χρηματιστήριο εταιριών για το 2023”

Για «ψέματα» κατηγορεί τον υπουργό Υγείας η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) αναφορικά με τους μισθούς του υγειονομικού προσωπικού, ενώ προκειμένου να εκθέσει περαιτέρω τον Άδωνι Γεωργιάδη δημοσιεύει και εκκαθαριστικά επιμελητών ιατρών.

Πιο συγκεκριμένα σε μία ιδιαίτερα καυστική ανάρτηση στο Facebook η ΟΕΝΓΕ ανέφερε πως «Πέφτεις σε λάθη, τι έχεις πάθει; Αφιερώνουμε εξαιρετικά το παραπάνω τραγούδι στον υπουργό Υγείας».

«Όσο για τα κροκοδείλια δάκρυα για το μισθό που παίρνουν οι συγγενείς και οι φίλοι μας, μη γιατροί, μισθωτοί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, οι συνταξιούχοι γονείς μας κλπ ξέρουμε καλύτερα από τον Άδωνη.

Αν θέλει να πει κάτι για μισθούς ας μας πει για τα 2,93 δις ευρώ μερίσματα των εισηγμένων στο χρηματιστήριο εταιριών για το 2023» σημειώνει μεταξύ άλλων η ΟΕΝΓΕ.

«Κάποιος λέει ψέματα…Η Εθνική Αρχή πληρωμών ή ο υπουργός Υγείας;» διερωτάται με νόημα η ΟΕΝΓΕ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση

«Πέφτεις σε λάθη, τι έχεις πάθει;

Αφιερώνουμε εξαιρετικά το παραπάνω τραγούδι στον Υπουργό Υγείας.

Οσο για τα κροκοδείλια δάκρυα για το μισθό που παίρνουν οι συγγενείς και οι φίλοι μας, μη γιατροί, μισθωτοί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, οι συνταξιούχοι γονείς μας κλπ ξέρουμε καλύτερα από τον Άδωνη.

Αν θέλει να πει κάτι για μισθούς ας μας πει για τα 2,93 δις ευρώ μερίσματα των εισηγμένων στο χρηματιστήριο εταιριών για το 2023.

Στο δια ταύτα λοιπόν:

Ο πίνακας που ανάρτησε ο υπουργός και οι καταστάσεις μισθοδοσίας από την ΕΑΠ των γιατρών. Ενδεικτικά:

Διευθυντής ΕΣΥ με 21 χρόνια προϋπηρεσίας 1976,64

Επιμελητής Α ΕΣΥ με 20 χρόνια προϋπηρεσίας 1840,99

Επιμελητής Β ΕΣΥ με 13 χρόνια προϋπηρεσίας 1349 ευρώ.

Κάποιος λέει ψέματα…

Η Εθνική Αρχή πληρωμών ή ο Υπουργός Υγείας;»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί