Χαιρετισμός Μανώλη Συντυχάκη στα σχολεία της παλιάς Ακαδημίας για τη νέα σχολική χρονιά

Ο Μανώλη Συντυχάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ, παρευρέθηκε σήμερα στα σχολεία της παλιάς Ακαδημίας και έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό στο διδακτικό προσωπικό και στους μαθητές.

Ο Μανώλης Συντυχάκης ευχήθηκε καλή, δημιουργική σχολική χρονιά και εξέφρασε «την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουν οι εκπαιδευτικοί για το σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας.» 

Αναφερόμενος στο κτιριακό ζήτημα του 53ου – 54ου σχολείου, σημείωσε ότι «προφανώς υπάρχουν αστοχίες και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και δε δικαιολογείται εδώ και 2μιση χρόνια να είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Μάλιστα αν δεν κάναμε τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, οι παρεμβάσεις των εκλεγμένων μας στην Δήμο, αν δεν πίεζαν οι Σύλλογοι γονέων και οι εκπαιδευτικοί ίσως να μην είχαμε φτάσει ούτε σε αυτό το σημείο. Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι η ενότητα γονέων, καθηγητών και όσων νοιάζονται για το δημόσιο σχολείο. Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε τη μάχη άμεσα να υλοποιηθεί, να ολοκληρωθεί το έργο.»

Επισήμανε επίσης ότι «είναι απαράδεκτο ένα απ’ τα πιο κεντρικά και εμβληματικά σχολεία του Ηρακλείου να μη διαθέτει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Γιατί δε μπορούμε να μιλάμε για λειτουργικό σχολείο που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες αν δεν υπάρχει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Το ΚΚΕ θα σταθεί δίπλα σας και θα παλέψει μέχρι αυτό το σχολείο να παραδοθεί όπως πρέπει.» 

Έκλεισε απευθυνόμενος στους μικρούς μαθητές που τους ευχήθηκε μια χαρούμενη σχολική χρονιά γεμάτη γνώση και δημιουργία με ευχή όταν κι αυτά με το καλό μεγαλώσουν να δουν ένα μέλλον στο ύψος των ονείρων τους.

Το Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί