Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτοστρώσεων στοv Δήμο Ηρακλείου

Συνεχίζεται από τον Δήμο Ηρακλείου η υλοποίηση του προγράμματος των ασφαλτοστρώσεων με στόχο την αναβάθμιση του οδικού δίκτυου της πόλης.

Σε συνεννόηση με τις Δημοτικές Κοινότητες, η Δημοτική Αρχή ιεραρχεί και υλοποιεί μια σειρά παρεμβάσεων για την βελτίωση της προσβασιμότητας στο Δήμο Ηρακλείου.

Σε αυτό το πλαίσιο ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου στις Βασιλειές και, σύμφωνα με τον σχετικό προγραμματισμό, ακολουθούν έργα ασφαλτοστρώσεων σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης επί των οδών Γιούχτα, Ζωοδόχου Πηγής, Αγ. Ειρήνης από Βασιλειές έως Σύλλαμο, στην περιοχή των Βασιλειών, στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Κοινότητα Βασιλειών του Δήμου Ηρακλείου».

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε είκοσι (20) ημέρες. Στην περίπτωση που χρειαστούν περισσότερες ημέρες θα υπάρξει νέα ενημέρωση. Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών και επισημαίνει στους οδηγούς να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί