«Στα μονοπάτια της ορθοδοξίας και της παράδοσης 2024» στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»

Ο Ιεραποστολικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Δράσις Αγάπης» και η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν τη μουσικοχορευτική εκδήλωση: «Στα μονοπάτια της ορθοδοξίας και της παράδοσης 2024» με ελεύθερη είσοδο.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 20:30 στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Αυτή περιλαμβάνει: Σκοπούς και τραγούδια της Κρήτης με τους σπουδαίους καλλιτέχνες Μιχάλη και Δημήτρη Κουνάλη και τα μέλη της ορχήστρας του.

Χορευτική παράσταση από το Λαογραφικό Όμιλο Λάζαρος & Μανώλης Χνάρης.

Η εκδήλωση στοχεύει στην ενημέρωση των συμπολιτών μας για το έργο και τις δράσεις του συλλόγου τόσο στη χώρα μας όσο και στη δοκιμαζόμενη Αφρική,
Αυτές έχουν ως στόχο: Να συμβάλουν στο ιεραποστολικό έργο στηρίζοντας τα Ελληνικά Ορθόδοξα Μοναστήρια στην Αφρική. Να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας να ζουν με αξιοπρέπεια και ίσα δικαιώματα με κριτήριο την αγάπη, την ευαισθησία και με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Να χαρίσουν λίγο φως στο σκοτάδι της καθημερινότητάς τους.

Τη μουσικοχορευτική εκδήλωση συντονίζει και παρουσιάζει η κα Ελένη Σελούντου,

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη. Όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν ένα συμβολικό ποσό σε κουμπαρά – που θα υπάρχει στο κηποθέατρο – κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί