Ο Γεωργιάδης έβαλε να διαφημίσει το “έργο” του γιατρός που είχε συλληφθεί για φακελάκι από καρκινοπαθή! – Το “ντου” του Ρουβίκωνα

Προκλητικός μέχρις εσχάτων είναι ο γιατρός που μέσα από την αίθουσα του χειρουργείου έβγαλε τη μάσκα για να φτιάξει ένα… διαφημιστικό βιντεάκι για χάρη του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο χειρουργός δημοσίευσε βίντεο στο tiktok όπου διαφήμιζε το δημόσιο σύστημα υγείας κόντρα σε όσα λένε αυτοί «που σας πιπιλίζουν το κεφάλι», όπως είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα το βίντεο το ανήρτησε στο twitter και ο Άδωνης Γεωργιάδης, ευχαριστώντας τον γιατρό που ανταποκρίθηκε στο «προσκλητήριό του για την υπεράσπιση του ΕΣΥ από την προπαγάνδα».

Φυσικά, αυτό που ξέχασε να γράψει ο υπουργός στην ανάρτησή του, ήταν το ποιος ήταν ο συγκεκριμένος γιατρός, με τον οποίο ανταλλάσσουν διαδικτυακές φιλοφρονήσεις.

Πρόκειται για τον πολύ γνωστό χειρουργό του Ιπποκράτειου, Γιώργο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος το 2019 είχε συλληφθεί καθώς έλαβε φακελάκι από ασθενή με καρκίνο.

Συγκεκριμένα, ασθενής υποβλήθηκε σε επέμβαση στο παχύ έντερο τον Ιούνιο του 2018, όταν και ο γιατρός του ζήτησε το πρώτο φακελάκι, το οποίο και ο ίδιος έδωσε.

Ωστόσο, η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώθηκε και έτσι χρειάστηκε και άλλες επεμβάσεις, για τις οποίες πλήρωσε εκ νέου τον γιατρό. Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου του 2019, ο άτυχος άνδρας πήγε στο νοσοκομείο όπου υπηρετεί ο γιατρός με ακατάσχετη αιμορραγία. Έτσι, ο άτυχος άνδρας αποφάσισε να καταγγείλει τον γιατρό Γιώργο Θεοδωρόπουλο στην αστυνομία, με αποτέλεσμα το ποσό να προσημειωθεί. Μόλις ο χειρουργός πήρε τα χρήματα επενέβησαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως καταγγέλλει ο ασθενής έχει δώσει συνολικά στον γιατρό Γιώργο Θεοδωρόπουλο, 2.650 ευρώ.

Ο γιατρός τότε αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς μετά την απολογία του. Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ.

«Επίσκεψη» από τον Ρουβίκωνα

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η υπόθεση του Γιώργου Θεοδωρόπουλου είχε απασχολήσει τόσο έντονα την επικαιρότητα στις αρχές του 2019, με αποτέλεσμα να δεχτεί μια ιδιαίτερα «θερμή» επίσκεψη από τον Ρουβίκωνα, τα μέλη του οποίου τον ταρακούνησαν για τα καλά, καταγράφοντας μάλιστα το περιστατικό σε βίντεο.

Ίσως λοιπόν να μην ήταν και ο καλύτερος «πρέσβης» του δημόσιου συστήματος υγείας που ονειρεύεται να χτίσει ο Άδωνης Γεωργιάδης. Από την άλλη, ίσως και να είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός.

Documentonews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί