Ηράκλειο: Του πέρασαν χειροπέδες για κλοπές και απόπειρα απάτης

Χειροπέδες σε έναν άνδρα στο Ηράκλειο πέρασε την Δευτέρα η αστυνομία, για κλοπές και απόπειρα απάτης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά το χρονικό διάστημα από 14.08.2024 έως 08.09.2024 είχε διαπράξει τέσσερις κλοπές αφαιρώντας από σπίτια και επιχείρηση συνολικά το χρηματικό ποσό των 555 ευρώ, κινητό τηλέφωνο, προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 990 ευρώ, κάρτες τυχερών παιχνιδιών συνολικής αξίας 220 ευρώ και τραπεζικές κάρτες, μια εκ των οποίων επιχείρησε να χρησιμοποιήσει για αγορές.

H ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπές και απόπειρα απάτης στο Ηρακλειο

Εξιχνιάστηκαν συνολικά τέσσερεις (4) περιπτώσεις κλοπών

Αφαίρεσε χρήματα ,κάρτες τυχερών παιχνιδιών ,τραπεζικές κάρτες και διάφορα αντικείμενα

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τέσσερις περιπτώσεις κλοπών οι οποίες διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (09.09.2024) ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρα απάτης.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και μετά από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω ημεδαπός κατά το χρονικό διάστημα από 14.08.2024 έως 08.09.2024 είχε διαπράξει τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών έχοντας αφαιρέσει από οικίες και επιχείρηση συνολικά το χρηματικό ποσό των 555 ευρώ ,κινητό τηλέφωνο προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 990 ευρώ, κάρτες τυχερών παιχνιδιών συνολικής αξίας 220 ευρώ , και τραπεζικές κάρτες μια εκ των οποίων επιχείρησε να χρησιμοποιήσει για αγορές.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας χθες το μεσημέρι εντοπίσθηκε ο ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί