Επιπλέον παράθυρα στις αίθουσες της πρώην Ακαδημίας


Οι αντιδράσεις και η κινητοποίηση των Συλλόγων Γονέων της πρώην Παιδαγωγικής Ακαδημίας έφεραν αποτέλεσμα. Ο Δήμος Ηρακλείου αναγνώρισε το δίκαιο αίτημά μας για τη δημιουργία μεγαλύτερων παραθύρων / φεγγιτών στην πρόσοψη του βορινού κτιρίου και έδωσε λύση στο πρόβλημα της φωτεινότητας για τις αίθουσες που ανακατασκευάζονται. 

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, το σχολείο μας, παρά τις καθυστερήσεις στην παράδοση του έργου, θα μείνει εκεί για πολλά χρόνια και θα φοιτήσουν χιλιάδες παιδιά που δικαιούνται ένα κτίριο λειτουργικό, φωτεινό και με βάση τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

Δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για το γεγονός ότι τελικά έγιναν κατανοητά τα αιτήματά μας από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Σισαμάκη και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου Γιώργο Μανουσάκη, Δήμητρα Κενδριστάκη και Γιώργο Σπυριδάκη, που έδωσαν τη λύση με τη δημιουργία επιπλέον ανοιγμάτων και μάλιστα σε όλους τους τοίχους της πρόσοψης του βορινού κτιρίου.  

Συνεχίζουμε.

Η σχολική κοινότητα, διευθυντές – εκπαιδευτικοί, προσωπικό του σχολείου, γονείς – κηδεμόνες και μαθητές, παρακολουθούμε την εξέλιξη του έργου και συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην όσο το δυνατόν έγκαιρη αλλά κυρίως στην αποτελεσματική ολοκλήρωσή του.  

* Παρακάτω επισυνάπτονται οι φωτογραφίες του κτιρίου πριν και μετά την κατασκευή μεγαλύτερων ανοιγμάτων: 

Παράθυρα στις 14/8/2024Παραθυρα στις 140824.jpg

Παράθυρα στις 30/8/2024

Παράθυρα_300824.jpg
Παράθυρα_300824_α.jpg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί