Για τον αγώνα και την αξιοπρέπεια

Του Γιώργου Δημητρίου

Αξιότιμοι γονείς και συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, είμαι 82% βαριά ανάπηρος εξαιτίας καρδιακής ανεπάρκειας. Ακόμη όμως και αυτή η καρδιά μαζί με εκατομμύρια Ελλήνων  συμπάσχει με τον πόνο σας, μα πιο πολύ για τον άνισο αγώνα της δικαίωσης όπως συμβολικά εκφράζεται δια της κυρίας Καρυστιανού. 

Ο Μητσοτάκης δεν έχει καμία αξιοπρέπεια και φιλότιμο σαν πολιτικός ηγέτης. Αν δεν είχε  την προστασία των Μέσων μαζικής ενημέρωσης και των θυγατρικών τους ολιγοπωλίων δεν  θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός. Ισως σε άλλη δυτική χώρα θα ήταν ακόμη και υπόδικος χωρίς την πατρωνία τους. 

Η αντιμετώπιση των ΜΜΕ στην πυρκαγιά στο Μάτι και εναντίον του Τσίπρα ήταν απολύτως  σωστή. Είχαν ανεβεί οι παρουσιαστές πάνω στα τραπέζια, αλλά για τα Τέμπη παριστάνουν  τους ψύχραιμους προκειμένου να προστατέψουν τον πολιτικό τους αχυράνθρωπο. 

Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, THE UNIVERSITY OF UTAH, ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 

Πηγή, The University of Utah , https://gardner.utah edu The Dignity Index …Τα 8 επίπεδα πολιτικής Αξιοπρέπειας Αμερικανικού Πανεπιστημίου. 

Τα εφαρμόζουμε στην περίπτωση των Τεμπών κυρίως, ίσως σε όλα τα έργα και τίς ημέρες ενός πολιτικού Τίποτα, που δεν εκπροσωπεί τη λαϊκή εντολή αλλά πελάτες. 

8ο επιπεδο Αξιοπρέπειας, όταν ο πολιτικός ηγέτης πιστεύει ότι ο καθένας, παρόλο που δεν  συμφωνεί μαζί του,έχει τη δική του εγγενή Αξία και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με  αξιοπρέπεια ό,τι κι αν συμβεί. 

7ο επίπεδο, όταν ο κάθε πολιτικός, στην περίπτωσή μας ο Μητσοτάκης, θα συμμαχούσε με  την άλλη πλευρά των συγγενών των θυμάτων για να οικοδομήσουν μία κοινή κατανόηση  όπως επιτάσει ο δείκτης αξιοπρέπειας του Πανεπιστημίου της Γιούτα. 

6ο επιπεδο, όταν ο κάθε Μητσοτάκης βλέπει ώς ευσπρόδεκτο καθήκον του να συνεργαστεί  οπωσδήποτε με την άλλη πλευρά. (πρίν μπαζώσει). 

Το 50 επίπεδο, όταν ο Μητσοτάκης είχε  εισακούσει τίς απόψεις των συγγενών των θυμάτων και τους είχε περιγράψει τους δικούς  του σκοπούς. 

4ο επίπεδο, όταν ο Μητσοτάκης ή Αδωναραίοι επιτίθεται και χλευάζουν την άλλη  πλευρά, είτε στο υπόβαθρο είτε τίς πεποιθήσεις της.

Το 3ο επίπεδο αξιοπρέπειας, όταν ο κάθε  Μητσοτάκης ή το καθεστώς του επιτίθεται στον χαρακτήρα της άλλης πλευράς. 

2οεπίπεδο, όταν ο κάθε Μητσοτάκης κατηγορεί την άλλη πλευρά ότι προωθεί το κακό και  την παρανομία. (βλέπε από τα Τέμπη μέχρι τα ακαθάριστα οικόπεδα ως αιτία πυρκαγιών  από τον πολιτικό΄΄Τρελάδωνη΄΄) .

Και τελος το 1ο επίπεδο αξιοπρέπειας, το οποίο  Μητσοτάκης είναι το μόνο που ακόμη δεν έχει κατέβει, είναι να σας εκδικηθεί. Να το  περιμένετε γιατί είναι ο ιδανικός εκφραστής της <<πολιτικής Σκοτεινής Τριάδας >> κατά τη  βιβλιογραφία. 

Οι πράξεις του κάθε δειλού πατρωναρισμένου Μητσοτακη είναι υβριστικές, αναξιοπρεπείς και όχι οι Πανεπιστημιακοί δείκτες και εγώ που τους επικαλούμαι. Διαβάστε το λίνκ και κάντε  τίς δικές σας αναγωγες-μπορεί να είναι κατά πολύ χειρότερες από τη δική μου. 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 

Ο Μητσοτάκης,σύμφωνα με τη βιβλιογραφία,είναι αυτός ο πολιτικός, όπως και ο  αείμνηστος πατήρ του που συμπληρώνουν το <<τρίγωνο μιάς σκοτεινής πολιτικής προσωπικότητας >> . Γνωστή ώς Σκοτεινή Τριάδα: Μακιαβελισμός – Ναρκισσισμός και  Ψυχοπάθεια. 

Διαβάστε παρακαλώ, (Paulus &Williams, 2009 ) . Σε αυτή τη σκοτεινή τριάδα στον πατρωναρισμένο, εύστοχα η κυρία Καρυστιανού πρόσθεσε και την Αναξιοπρέπεια  Μητσοτάκη η οποία έχει σπάσει το σχετικό δείκτη του Αμερικανικού Πανεπιστημίου. 

ΥΓ. Αν όλα πάνε καλά στο επόμενο άρθρο θα έχω περισσότερα για τη <<σκοτεινή τριάδα>>  των Μητσοτάκηδων αλλά και των κλώνων τους όπως τους περιγράφει η βιβλιογραφία..Τί  λαϊκισμός κι αυτή η βιβλιογραφία.. Όλα πιά τα ξέρουν αυτοί οι κουτόφραγκοι; Ή εμείς  νομίζουμε ότι ανακαλύψαμε τον τροχό; 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί