Διοίκηση Ζαρού προς Candiadoc για τη συνεργασία με το Ισραήλ: Στον εμπορικό συνεργάτη ρίχνει τις ευθύνες η εταιρεία

Στον εμπορικό της συνεργάτη στο Ισραήλ ρίχνει η ιδιοκτήτρια εταιρεία της “Ζαρο’ς – Βότομος ΑΕ” τις ευθύνες των χειρισμών με την προώθηση του προϊόντος στην περιοχή. Και μάλιστα αφήνει να διαφανεί ότι καθώς πρωτοβουλίες όπως χορηγίες σε παραολυμπιονικες που έχουν ταχτεί υπέρ της σφαγής στη Γάζα ή παλιότερες εκδηλώσεις με τον στρατό, δεν ήταν γνωστές στην εταιρεία, επανεξετάζει και το θέμα της συνεργασίας μαζί του.

Αυτά τουλάχιστον ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του Candiadoc Αλέκο Ανδρικάκη ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Δημήτρης Καλογεράκης, με αφορμή την καταγγελία φιλοπαλαιστινικαών φορέων του Ηρακλείου που ανάρτησε το Candiadoc.

Δείτε:

Ο κ. Καλογεράκης υποστήριξε, καθώς έχει αναλάβει καθήκοντα τον τελευταίο χρόνο, ότι δεν γνώριζε για τα περί συνεργασίας με το Ισραήλ. Και από τα στοιχεία προέκυψαν ότι τέτοια συνεργασία υπάρχει μέσω του εμπορικού αντιπρόσωπου.

Για τη χορηγία με τις εκδηλώσεις στον στρατό υποστήριξε ότι είναι φωτογραφία του 2015. Όταν και πάλι όμως ο στρατός του Ισραήλ χτυπούσε τους αμάχους. Πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει πώς έγινε αυτή η εκδήλωση, πώς εμφανίστηκαν οι σημαίες της εταιρείας κλπ.

Για όλες τις άλλες περιπτώσεις επέμεινε ότι ήταν πρωτοβουλίες του εμπορικού αντιπροσώπου.

Για δε τους φορείς είπε ότι δεν εντόπισε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο την επιστολή που του έστειλαν με τα συγκεκριμένα ερωτήματα.

Σε κάθε περίπτωση, δήλωσε στο Candiadoc, η συνεργασία με τον αντιπρόσωπο επανεξετάζεται ενώ θα σταλεί και επίσημη απάντηση της εταιρείας.

Και η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας:


Σε απάντηση του δημοσιεύματός σας , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ ΝΕΡΑ ZARO’S δεν έχει συνάψει ποτέ στο παρελθόν κι ούτε άλλωστε πρόκειται να συνάψει καμία εμπορική συμφωνία με τον Ισραηλινό Στρατό.

Στο πλαίσιο της εξωστρεφούς λειτουργίας της εταιρείας μας, διατηρούμε συνεργασία με συνεργάτη στο Ισραήλ, όπως άλλωστε σε διάφορες χώρες.

Σε ερώτηση που κάναμε στον συνεργάτη μας στην περιοχή, ο ίδιος μας πληροφόρησε ότι ουδέποτε είχε την οποιαδήποτε συμφωνία με τον Ισραηλινό στρατό.

ΟΙ φωτογραφίες που μας αποστέλλετε αφορούν -όπως έχουμε πληροφορηθεί κι εμείς-εκδήλωση όπου  παραβρέθηκαν και νεοσύλλεκτοι πριν

από το 2015 και δεν αποτελεί μέρος καμίας εμπορικής συμφωνίας ή χορηγίας της εταιρείας  μας ή του συνεργάτη μας.

Σχετικά με την χορηγική  συμφωνία που έχει συνταχθεί στο Ισραήλ για το  σπονσοράρισμα Παραολυμπιονίκη καθώς   και την χρήση της ιστοσελίδας ZAROS ISRAEL στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν αποτελεί επιλογή της ΒΟΤΟΜΟΣ, αλλά πρόκειται για συμφωνία του συνεργάτη στο Ισραήλ, στην οποία ασφαλώς και δεν έχουμε καμία ανάμειξη.

Εν αντιθέσει με τα όσα διαστρεβλωτικά αναφέρονται κι ομολογουμένως πλήττουν την εικόνα και τη φήμη της εταιρείας μας, η εταιρεία μας έχει πλούσια  ανθρωπιστική δράση σε περιοχές εκτός της Ελληνικής επικράτειας, όπου υπάρχουν σε εξέλιξη  πολεμικές συγκρούσεις.

Η εταιρεία μας Νερά ZARO’S πιστή στα ιδανικά και τις αξίες εξακολουθεί να λειτουργεί με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου μας και την ανάδειξη του τοπικού προϊόντος και στο πλαίσιο αυτό δεν θα παύσει την ανθρωπιστική της δράση.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς εύλογα, ότι δημοσιεύματα που φέρουν την εταιρεία μας να λειτουργεί σε βάρος πληθυσμών και εθνοτήτων, είναι άκρως δυσφημιστικά και για τον λόγο αυτό επιφυλασσόμαστε των νομίμων δικαιωμάτων και ενεργειών σε βάρος εκείνων που τα μηχανεύονται και τα αναπαράγουν.

Με εκτίμηση,

Kalogerakis Dimitris

Mechanical Engineer NTUA

ΥΓ: Πάντως η εταιρεία δε μας διευκρίνισε ποια είναι τα “συκοφαντικά”;

Πώς εμφανίζεται ο στρατός του Ισραήλ σε εκδήλωση με σημαίες του Ζαρού; ΚΙ ας είναι του 2015, όταν και τότε σφαγές γίνονταν…

Πώς εμφανίζονται αθλητές του Ισραήλ να χορηγούνται από το Ζαρό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί