“Μπουμπούκι” – αστυνομικός της ΝΔ, που το παίζει “θύμα” του Ν. Παππά – Απειλές και αίσχη εναντίον Κασσελάκη – Τσίπρα και η αναφορά στην “ισχύ των ΜΑΤ”

Ο αστυνομικός που ήρθε σε αντιπαράθεση με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά είναι παλιός… γνώριμος της Ελενας Ακρίτα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε:

Η (άκρο)δεξιά του Μητσοτάκη στοχοποιεί τον Νίκο Παππά- Η απάντηση του ευρωβουλευτή: Ο κόσμος καίγεται, πεθαίνει, μένει στο δρόμο και εσείς πετάτε χαρταετό

«Τον αστυνομικό που έβρισε τον Νίκο Παππά, τον είχα ξεμπροστιάσει το 2019 γι’ αυτή του την ανάρτηση. Μετά από αυτό η ΝΔ τον διέγραψε. Αλήθεια, ανήκει ακόμα στην Ελληνική Αστυνομία;», αναρωτιέται στην ανάρτησή της η Ελενα Ακρίτα.

Μάλιστα ο εν λόγω εκπρόσωπος του “νόμου και της τάξης” φαίνεται να έχει κάνει δάφορες… φρικώδεις (διαδικτυακές) επιθέσεις – που θα έλεγε και η ΝΔ..-   όπως:

«Θα παρακαλέσω ευγενικά για τελευταία φορά όποιοι κόπροι δεν πρεσβεύουν τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω της Νέας Δημοκρατίας να αποχωρήσουν από μόνοι τους από το προφίλ μου γιατί από αύριο θα τους ξεσκίσω ό,τι έχουν και δεν έχουν»!

Τέτοιου φυράματος είναι οι ..ήρωες αστυνομικοί που με πάθος προασπίζεται η κυβέρνηση και βέβαια οι συλλογικοί φορείς των αστυνομικών . Να τους χαίρονται αλλά μην πουλάνε και ηθική κι από πάνω…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί