Το 2ο MALEVIZI FESTIVAL στις 6 – 7 και 8 Σεπτεμβρίου

Με Ματούλα Ζαμάνη, Μίλτο Πασχαλίδη, Βαγγελιώ Φασουλάκη, Γιώργο Μανωλάκη και πλήθος ακόμα καλλιτεχνών 

Το MALEVIZI FESTIVAL ήρθε για να μείνει και αυτό φάνηκε από τις χιλιάδες κόσμου που αγκάλιασαν την πρώτη προσπάθεια που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2023. Φέτος ο πήχης μπαίνει ψηλά και ο στόχος του Δήμου Μαλεβιζίου είναι, το 2ο MALEVIZI FESTIVAL να αποτελέσει σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού. 

Στις τρεις ημέρες 06/07 και 08 Σεπτεμβρίου 2024 στο κέντρο του Γαζίου, στην Πλατεία Κατσαμάνη, μπροστά στο Δημαρχείο και στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στο Malevizi Festival θα ξεδιπλώνονται από καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δράσεις για μικρούς και μεγάλους: 

  • Δημιουργική απασχόληση παιδιών
  • Παρουσίαση σε καλαίσθητα περίπτερα της παραγωγής, του πολιτισμού, της διατροφής και των γεύσεων του Μαλεβιζίου.
  • Συλλογικότητες, παραγωγοί, συνεταιρισμοί, καλλιτέχνες και εικαστικοί της περιοχής, καθώς και ο Δήμος ο ίδιος παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό, σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες.
  • Δημιουργούμε επί τόπου, ζωγραφίζουμε, «σκαλίζουμε», μαγειρεύουμε, γευόμαστε, αισθανόμαστε, βιώνουμε, μαθαίνουμε, εκφραζόμαστε! Δείχνουμε, αποκαλύπτουμε το πρόσωπό μας!

Κάθε μέρα όμως θα κορυφώνεται με μεγάλες συναυλίες στην Πλατεία Κατσαμάνη με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους. Η Ματούλα Ζαμάνη, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Παναγιώτης Σκουλάς,  η Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο Γιώργης Μανωλάκης και πλήθος από ντόπιους Μαλεβιζιώτες καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν φέτος το Malevizi Festival.

Το Malevizi Festival διοργανώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με το Παγκρήτιο Κέντρο Πολιτισμού ΑΜΚΕ, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και ενός μεγάλου αριθμού χορηγών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί