Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ: «Χειροκροτούνται που άφησαν μία φωτιά να διανύσει 40 χιλιόμετρα σε λίγες ώρες» (Βίντεο)

“Ώρα να τεθεί το ερώτημα: Με ένα F35 λιγότερο, πόσα πυροσβεστικά οχήματα αγοράζεις; Η απάντηση είναι: Τριακόσια! Αλλά τότε θα χρειάζονταν προσλήψεις και ο Μητσοτάκης έχει εγκαταλείψει την πυροπροστασία στην τύχη της. Άλλωστε, στα εξοπλιστικά είναι οι μεγάλες μίζες”

Για άκομψο, στημένο επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, την ώρα που άφησε για πρώτη φορά στην ιστορία να καεί ο αστικός ιστός της πρωτεύουσας της χώρας.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα και ενώ είναι για δεύτερη μέρα στο πεδίο, ετοιμάζοντας γεύματα για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας «χειροκροτούνται που άφησαν μία φωτιά να διανύσει 40 χιλιόμετρα σε λίγες ώρες, χωρίς καμία γραμμή άμυνας».

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνει με νόημα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Δεν αποπέμπει τον υπουργό της καταστροφής. Δεν αποπέμπει τον υφυπουργό που την ώρα της τραγωδίας έκανε clubbing. Με εντολή Γκρίνμπεργκ, πηγαίνει να κάνει τον Τομ Κρουζ στην αεροπορική βάση Ελευσίνας».

Και συνεχίζει «Ώρα λοιπόν να τεθεί το ερώτημα: Με ένα F35 λιγότερο, πόσα πυροσβεστικά οχήματα αγοράζεις; Η απάντηση είναι: Τριακόσια! Αλλά τότε θα χρειάζονταν προσλήψεις και εκείνος έχει εγκαταλείψει την πυροπροστασία στην τύχη της. Άλλωστε, στα εξοπλιστικά είναι οι μεγάλες μίζες».

Και καταλήγει «Ας καταλάβει αυτή η κυβέρνηση έστω την ώρα της παρακμής της: Η Άμυνα του τόπου μας ξεκινά με τη δυνατότητα να προστατεύουμε τις ζωές και την περιουσία του λαού μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί