Σε διάλυση τα νοσοκομεία του Λασιθίου: Τρία σοβαρά καρδιολογικά περιστατικά στο νοσοκομείο Σητείας και δεν εφημέρευε καρδιολόγος!

Η κυβερνητική πολιτική έχει διαλύσει τα νοσοκομεία Λασιθίου, τα οποία λειτουργούν καθαρά λόγω του φιλότιμου και της ενσυναίσθησης των γιατρών.

Όπως γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσής του ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Σητείας, χθες 9 Αυγούστου, προσήλθαν στα επείγοντα του νοσοκομείου τρεις ασθενείς από Ξερόκαμπο, Ζάκρο και Αρμένους Λασιθίου με επείγοντα σοβαρά καρδιολογικά θέματα. Ωστόσο, εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο δεν εφημέρευε καρδιολόγος!

«Η αγαπητή καρδιολόγος Καίτη Παλληκαράκη με την ενσυναίσθηση και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο που την διακρίνει έσπευσε στο νοσοκομείο μας να αντιμετωπίσει την κατάσταση αλλά και να συνοδεύσει με το ασθενοφόρο σε μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Τα νοσοκομεία Λασιθίου αντιμετωπίζουν τεράστια κενά και ελλείψεις, με αποτέλεσμα να είναι μη λειτουργικά πολλές ημέρες τις εβδομάδας.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο Σητείας

«Ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Σητείας για άλλη μια φορά βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναδείξει και να επισημάνει την αναγκαιότητα το νοσοκομείο μας να στελεχωθεί οι κλινικές του να λειτουργούν σε πλήρη ανάπτυξη ώστε να μπορεί να παρέχει στους συμπολίτες μας αλλά και στους επισκέπτες μας την υγειονομική περίθαλψη που τους αξίζει και δικαιούται.

9/8/2024 προσήλθαν στα επείγοντα του νοσοκομείου μας τρεις συνάνθρωποι μας από Ξερόκαμπο – Ζάκρο – Αρμένους με επείγοντα σοβαρά καρδιολογικά θέματα υγείας .Στο νοσοκομείο μας δεν υπήρχε καρδιολόγος σε εφημερία.

Η αγαπητή καρδιολόγος Καίτη Παλληκαράκη με την ενσυναίσθηση και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο που την διακρίνει έσπευσε στο νοσοκομείο μας να αντιμετωπίσει την κατάσταση αλλά και να συνοδεύσει με το ασθενοφόρο σε μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό!!!

Η πολιτεία συνεχίζει να αδιαφορεί για την δραματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον χώρο της υγείας.Η ζωή του πολίτη αφήνεται στην τύχη αλλά και στο φιλότιμο των ιατρών».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί