O X. Μαμουλάκης για την κινητοποίηση κατοίκων και φορέων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Σταθερά στο πλευρό των κατοίκων και των φορέων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας που πραγματοποίησαν κινητοποίηση για τα πολλά, σημαντικά και άλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά τον σεισμό του 2021, παραμένει ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος με δήλωσή του επισημαίνει:

«Γνωρίζοντας και προσωπικά, πολύ καλά, την διαμορφωθείσα κατάσταση, τα δεδομένα, τα προβλήματα και τις προοπτικές για την ευρύτερη περιοχή, ενισχύω την φωνή της Επιτροπής Αγώνα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, των φορέων και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Στηρίζω τον αγώνα τους έτσι ώστε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα για:

Ανασυγκρότηση από το σεισμό το 2021.

Συμμετοχή στην ανάπτυξη που «υπόσχεται» το νέο Αεροδρόμιο Καστελλίου.

Άμεση καταβολή των αποζημιώσεων για τις απαλλοτριώσεις.

Άμεση επίλυση των επειγόντων προβλημάτων με την λήψη ουσιαστικών και αποτελεσματικών μέτρων.

Ταυτόχρονα, έχοντας ήδη καταθέσει τα τελευταία χρόνια σειρά Κοινοβουλευτικών Ερωτήσεων και Αναφορών στη Βουλή με τα αιτήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επιστημονικών φορέων όπως το ΤΕΕ/ΤΑΚ αλλά και των δραστήριων Συλλόγων όπως είναι ο Σύλλογος «Ελπίδα», είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να μεταφέρω τις αγωνίες και τις προτάσεις τους μέσα στη Βουλή των Ελλήνων. Αλλά και να ασκώ πιέσεις με κάθε διαθέσιμο Κοινοβουλευτικό τρόπο, έτσι ώστε η Κυβέρνηση της ΝΔ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Στα αυτονόητα. Να βάλει την τοπική κοινωνία στο επίκεντρο των παρεμβάσεων που αλλάζουν καθοριστικά τη ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί