Πολιτικάντηδες: Ο κυρ Λευτέρης (Αυγενάκης) αλληλέγγυος τώρα στους σεισμοπαθείς, ενώ ως υπουργός τους έκανε μπούλινγκ! (φωτο)

Έμεινε χωρίς υπουργείο ο κυρ Λευτέρης, έμεινε και εκτός ΚΟ της ΝΔ, αλλά κράτησε την έδρα, έβγαλε τα κοστούμια, άφησε αυτό το μπλαζέ ύφος, και επέστρεψε στις θεατρικές παραστάσεις από τα τα κάτω!

Σήμερα πχ πήγε στη συνέντευξη Τύπου του δήμου Μινώα και του συλλόγου των Σεισμοπαθών “Ελπίδα”, που κινητοποιούνται κατά της κυβέρνησης που ξέχασε την σεισμόπληκτη περιοχή. Από τη συνέντευξη και η φωτογραφία.

Δείτε:

Κοινωνία του δήμου Μινώα: Στους δρόμους την Πέμπτη για την εγκατάλειψη από την πολιτεία

Και στάθηκε αναφανδόν δίπλα σε δήμο και σύλλογο σεισμοπαθών. Όπως μάλιστα μας ενημερώνει η ανακοίνωση του δήμου Μινώα, “ο Βουλευτής Ηρακλείου και πρώην Υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε ότι με την παρουσία του ενισχύει τη φωνή της διεκδίκησης που υψώνει ο Δήμος”!

Να θυμίσουμε βέβαια ότι ο κυρ Λευτέρης, όταν ακόμα ήταν πανίσχυρος υπουργός, έκανε δημόσιο μπούλινγκ στον πρόεδρο του συλλόγου σεισμοπαθών, επειδή διεκδικούσε από την κυβέρνησή του!

Το θυμάστε;

“Ποιοι είστε, έχετε καβαλήσει καλάμι”!-Όταν ο Αυγενάκης απαξίωνε δημόσια τους σεισμοπαθείς του Αρκαλοχωρίου επειδή διεκδικούν! (Βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί