Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Νικόλαο Παπαευσταθίου είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Κουτσουμπέλης, ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης Νίκος Γιαννακουδάκης και ο υπεύθυνος γραφείου κίνησης και τομέων του ΕΚΑΒ Μανόλης Καλαιτζάκης. 

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ ζήτησε την συνέχεια της συνδρομής-στήριξης της Περιφέρειας Κρήτης στο έργο του ΕΚΑΒ και ειδικότερα για την αγορά νέων ασθενοφόρων και αυτοκινήτων μικρού όγκου.

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά «Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, είναι διαχρονική και εξαιρετική, είναι πάντα αρωγός στο έργο μας και τα περισσότερα πράγματα που έχουν γίνει στο ΕΚΑΒ Κρήτης έχουν την σφραγίδα του». 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης από την πλευρά του ευχαριστώντας για την επίσκεψη και την ενημέρωση που του έγινε από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, ανέφερε, ότι η Περιφέρεια Κρήτης στο μέτρο των δυνατοτήτων της θα συνεχίσει να στηρίζει το σημαντικό έργο που προσφέρει στους πολίτες το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας στο νησί. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί