Συναυλία με τη Μαρινέλλα στη Μονή Τοπλού

Μία μοναδική συναυλία στον επιβλητικό χώρο της Ιεράς Μονής Τοπλού στη Σητεία, θα δώσει η Μαρινέλλα το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 21:00, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και ελεύθερη είσοδο.

Σ’ ένα από τα πιο ιστορικά θρησκευτικά μνημεία του νησιού η σπουδαία ερμηνεύτρια με την ξεχωριστή καλλιτεχνική πορεία και προσωπικότητα μας προσκαλεί σε ένα σπάνιο μουσικό ταξίδι στον ιερό και υπερβατικό χώρο της Μονής Τοπλού.

Η Μαρινέλλα, έχει καταγραφεί ως “Μύθος” της ελληνικής μουσικής με πάνω από έξι δεκαετίες μουσική παρουσία που μας καθηλώνει σε κάθε παράσταση με την ερμηνεία, το πάθος, την εκφραστικότητά της. Με την ερμηνεία, το πάθος, την εκφραστικότητά, τη φωνή, το ταλέντο τη θεατρικότητα της, διαρκεί και ενώνει με τη μουσική της ολόκληρες γενιές Ελληνίδων και Ελλήνων.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του μοναστηριού, θα ξεδιπλώσει στιγμές από την τεράστια παρακαταθήκη της στο ελληνικό τραγούδι, μέσα από μεγάλες επιτυχίες με τις οποίες έχει ταυτιστεί.

O χαρακτηρισμός «Μύθος» της δόθηκε τόσο από το κοινό όσο και από τους ειδικούς, λόγω του μεγέθους της καλλιτεχνικής πορείας και της ισχυρής διάδρασης που διατηρεί με το κοινό σε ολόκληρη την καλλιτεχνική της διαδρομή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί