Αικατερίνεια 2024: Οι εκδηλώσεις της Δευτέρας

Συνεχίζονται την Δευτέρα 22-7-2024, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης, για δεύτερη ημέρα, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2024, οι οποίες πραγματοποιούνται επί 39 χρόνια στην ομώνυμη συνοικία του Ηρακλείου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

20.45  *Προσέλευση Κοινού

21.00 * Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στις πολύτεκνες μητέρες της συνοικίας για την προσφορά τους στην οικογένεια, στην κοινωνία και τη χώρα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας σήμερα, είναι το δημογραφικό, γι αυτό και οφείλουμε σεβασμό και θαυμασμό στις πολύτεκνες μητέρες. Είναι η πρώτη φορά που ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης, δίνει επίσημο χαρακτήρα στην εκδήλωση αυτή, δηλ. να τιμήσει τις Πολύτεκνες Μητέρες της συνοικίας.

21.05 *Χαιρετισμοί

21.20 *Ομιλία από την κα Μαρία Παπαδακάκη Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Πρόεδρο στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. 

Εκστρατεία ενημέρωσης για την σεξουαλική υγεία και τα μηχανοκίνητα πατίνια

21.15 * Η μικτή χορωδία της Αγίας Τριάδας θα εμφανιστεί στην βραδιά με πολύ όμορφα και γνωστά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών. 

Δημιουργήθηκε το 2015 στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Πνευματικού- Νεανικού Κέντρου της Ενορίας.  Έχει τραγουδήσει σε εκδηλώσεις της   Αρχιεπισκοπής, σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και συμμετέχει σε εκδηλώσεις και άλλων Ενοριών. 

Τα 9 χρόνια ζωής, έχει καλύψει ευρύ φάσμα του Ελληνικού τραγουδιού και έχει κάνει αφιερώματα σε μεγάλους συνθέτες. Από το 2018 χοράρχισσα  είναι η Αγγελική Πετραλή με  Βοηθό χοράρχη τον Μηνά Λύτινα.

22.15 *Απονομή αναμνηστικών πλακετών και Επαίνων στις πολύτεκνες μητέρες της Συνοικίας από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κκ Ευγένιο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ Μηνά Γρ. Μαυροειδή.  

O κύβος ερρίφθη: Νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ο Ευγένιος – Flashnews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί