Κρήτη: 55χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του

Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην παλιά πόλη της Ιεράπετρας με ένα άνδρα 55 χρονών, αλβανικής καταγωγής, να χάνει τη ζωή του μέσα στο σπίτι του.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το Ράδιο Λασίθι, συνέβη περίπου στις 23:30 το βράδυ προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, όταν η γυναίκα του 55χρονου έχοντας αντιληφθεί τι έχει συμβεί φώναζε δυνατά ζητώντας βοήθεια.

Στο σημείο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος από την γύρω περιοχή προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί και ταυτόχρονα κλήθηκε τόσο το ΕΚΑΒ όσο και η Αστυνομία στο σημείο για να διερευνήσει το περιστατικό.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρήκαν τον άνδρα στο κρεβάτι του χωρίς τις αισθήσεις του και ξεκίνησαν άμεσα τη διαδικασία ΚΑΡΠΑ ώστε να τον επαναφέρουν κάτι που δυστυχώς όμως δεν κατέστη εφικτό παρά τις επίμονες προσπάθειες που έγιναν.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον άνδρα στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι τα αίτια οφείλονται σε καρδιακή ανακοπή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί