Ρέθυμνο-Γυναικοκτονία Έφης Τσιχλάκη: Ο συζυγοκτόνος παραμένει ελεύθερος – Οργή από τον δικηγόρο της για τη δικαιοσύνη

Σφοδρή επίθεση στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της γυναικοκτονίας της Έφης Τσιχλάκη , στο Ρέθυμνο, εξαπολύει ο δικηγόρος και ξάδερφος της δολοφονημένης γυναίκας, Εμμανουήλ Αθανασίου, καθώς ο δράστης κυκλοφορεί ανενόχλητος και ο Άρειος Πάγος συνεχίζει να μην βγάζει απόφαση.

Δείτε:

Γυναικοκτονία Έφης Τσιχλάκη: Αποφυλακίστηκε ο συζυγοκτόνος – Εξοργισμένη η οικογένειά της

Στο Στρασβούργο η γυναικοκτονία της Έφης Τσιχλάκη – Οργισμένη η οικογένειά της με την αποφυλάκιση του δολοφόνου της

Κρήτη: 8 χρόνια φυλακή στον σύζυγο για τη δολοφονία της Έφης

«Εκεί στον Άρειο Πάγο όλα καλά; Ετοιμάζονται για διακοπές; Μήπως ξέχασαν κάτι στην πορεία; Γιατί η απόφαση στην υπόθεση Τοπαλουδη που εκδικάστηκε το ίδιο πρωί με την υπόθεση Τσιχλακη, έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό…» αναφέρει ο Εμμανουήλ Αθανασίου και προσθέτει:

«Εκεί στην Εισαγγελία Εφετών Κρήτης όλα καλά;  Πάμε διακοπές; Έχει γίνει το δικαστικό συμβούλιο για την αποφυλάκιση του δολοφόνου; Όχι, ε; Αποχή δικηγόρων; Ακόμη; Αυτό ή δεν τολμάτε να τον ξαναβάλετε μέσα; Εκεί στον Δικηγορικό Σύλλογο Ρεθύμνου, όλα καλά; Γιατί σε περίπτωση που δεν είστε ενήμεροι (που είστε!) έχει βουίξει ο τόπος ότι οι δικηγόροι παίρνουν άδειες από τον Σύλλογο κάθε φορά και δικάζουν τα ποινικά. Προφανώς η αποχή των δικηγόρων αφορά μόνο την υπόθεση Τσιχλακη και κάποιες άλλες. Γιατί τα υπόλοιπα ποινικά δικάζονται κανονικά…».

Παράλληλα αναφέρεται και στον δράστη, τον πρώην υποψήφιο χρυσαυγίτη, τονίζοντας: «Εκεί στην Grecotel και στην οικογένεια Δασκαλαντωνακη, όλα καλά;  Τον πήρατε ξανά στη δούλεψή σας; Τον πληρώνετε, τον ταΐζετε, τον προστατεύετε;  Θέλετε να μας πείτε κι εμάς για ποιο λόγο τόση στήριξη στον σωματοφύλακα σας; Ότι τι; Ότι είναι καλό παιδί ας πούμε;».

«Η ντροπή της ελληνικής δικαιοσύνης ακούει στο όνομα Έφη Τσιχλάκη. Αλλά ας περάσει το καλοκαίρι και θα τα πούμε σε επίπεδο Ευρώπης μετά…» καταλήγει ο δικηγόρος και ξάδερφος της δολοφονημένης γυναίκας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί