Ηράκλειο: Σύλληψη 2 ανηλίκων για κλοπές σε οχήματα

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι ημεδαποί για κλοπές σε οχήματα στο Ηράκλειο. Εξιχνιάστηκαν 13 περιπτώσεις κλοπών. Αφαίρεσαν χρήματα, αντικείμενα και ποσότητα βενζίνης, προκαλώντας παράλληλα φθορές.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: 

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση δεκατριών (13) υποθέσεων κλοπών σε οχήματα   σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.  

Ειδικότερα, από την προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και μετά από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ανήλικοι ημεδαποί  κατά το χρονικό διάστημα από 16.04.2024 έως 09.07.2024 είχαν διαπράξει δεκατρείς (13) περιπτώσεις κλοπών σε σταθμευμένα οχήματα (9 τετελεσμένες και 4 απόπειρες).

Στο πλαίσιο της δράσης τους, με την μέθοδο της θραύσης υαλοπινάκων προέβησαν στην διάρρηξη σταθμευμένων οχημάτων και αφαίρεσαν διάφορα χρηματικά ποσά, εξαρτήματα αυτοκινήτων, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα και 30 λίτρα βενζίνης προκαλώντας παράλληλα φθορές συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 5.000 ευρώ.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, εντοπίστηκαν χθες (09.07.2024) το απόγευμα οι δύο ημεδαποί και συνελήφθησαν ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί