Μεγάλες καταστροφές άφησε πίσω της η φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Χανιά (Βίντεο & φωτο)

Βίντεο & φωτο: Zarpanews.gr

Μεγάλη είναι η ζημιά που υπέστη το εργοστάσιο ανακύκλωσης και κομποστοποίησης της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Δείτε: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Χανιά

Η φωτιά όπως φαίνεται στο βίντεο και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr , επηρέασε μεγάλη έκταση ενώ τα αίτια που την προκάλεσαν διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μιλώντας στο zarpanews.gr, ο πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ Χανίων, Νίκος Ηλιάκης, ανέφερε πως «ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανένας εργαζόμενος. Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη, αλλά αυτό θα αποτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν, μέλημά μας είναι η πλήρης κατάσβεση της φωτιάς και τις επόμενες ημέρες θα δείξει από τι ξεκίνησε η φωτιά, ποιά ήταν τα αίτια και ποιο το μέγεθος της ζημιάς που έχει γίνει» ενώ ξεκαθάρισε πως η λειτουργία του εργοστασίου δεν θα σταματήσει.

Σχετικά με τον χρόνο που θα χρειαστεί να αποκατασταθεί η ζημιά, ο κ. Ηλιάκης είπε πως «θα διαρκέσει αρκετό καιρό, γιατί είναι μεγάλη σε έκταση η καταστροφή που έχει γίνει. Αυτό όμως θα το δούμε τις επόμενες ημέρες».

Zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί