Στέφανος Κασσελάκης: Στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του – «Λογοδοτώ στον ελληνικό λαό» (έγγραφα)

Την περιουσιακή του κατάσταση παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Θεσσαλονίκη, απαντώντας στην προπαγάνδα του Μαξίμου.

«Γιατί, παρότι δεν έχω ακόμη την νομική υποχρέωση να το κάνω,  είναι για μένα ύψιστη τιμή. Γιατί εντέλει σε εσάς λογοδοτώ, στον ελληνικό λαό. Βλέπετε πίσω μου τα στοιχεία για όλο το 2023. Και είναι ό,τι σας έχω πει. Δεν σας κορόιδεψα παριστάνοντας τον οικονομικά αδύναμο για να κερδίσω την ηγεσία της Αριστεράς. Η δική μου Αριστερά δεν είναι στο πορτοφόλι μου. Η δική μου Αριστερά είναι στην ψυχή μου. Είναι η Ανθρωπιά, η Αλληλεγγύη, το μοίρασμα, το δίκιο, το να πονάς για τον άλλον και να θες να μπορούν να προκόβουν οι πολλοί, όχι οι λίγοι» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Παράλληλα προχώρησε σε δύο διευκρινίσεις:

«Τα περιουσιακά στοιχεία αφορούν και εμένα και τον Τάιλερ. Το λέω για τα πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου που ετοιμάζονται να τον χτυπήσουν. Δεν πολιτεύεται. Δεν σας φταίει σε τίποτα. Εδώ χτυπήστε! Εδώ, εμένα!

Βλέπετε να έχω συμμετοχή σε δύο εταιρείες. Η μία από αυτές, η αλλοδαπή, μεταβιβάστηκε στις αρχές του 2024, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα ότι δεν μου επιτρέπει να κατέχω αλλοδαπή εταιρεία ο ελληνικός νόμος».

«Βλέπετε τα συγκριτικά στοιχεία με εκείνα του πρωθυπουργού του 2021 – είπαμε, από τότε και μέχρι σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα… αγνοείται.

ADVERTISING

Είμαι λοιπόν από σήμερα ο μόνος πολιτικός αρχηγός που έχει παρουσιάσει στον ελληνικό λαό τα τρέχοντα περιουσιακά στοιχεία του, όχι… προπέρσινα ξινά σταφύλια.

Καλώ τον Πρωθυπουργό, όπως βρίσκω τρόπο να σας παρουσιάσω τα εισοδήματά μου για το 2023, να παρουσιάσει κι εκείνος τα δικά του τώρα, πριν από τις ευρωεκλογές. Ζητώ από το γραφείο μου τώρα να στείλει το Εxcel στο Μαξίμου για να περάσει κι εκείνος τα δικά του στοιχεία για το 2023 και να τα δημοσιοποιήσει. Πριν από τις Ευρωεκλογές! Να ξέρουμε: Πόσα ακόμα ακίνητα προστέθηκαν στη μονόπολη των ακινήτων του;

Aλλά αλήθεια: γιατί δεν ανοίγετε την ηλεκτρονική πλατφόρμα για να δηλώσετε κι εσείς τα περιουσιακά στοιχεία του 2022 και του 2023; Είναι μόνο η επιτελική σας αχρηστία; Ή κι εδώ θέλετε να συγκαλύψετε κάτι;» υπογράμμισε.

Ακολουθούν τα έγγραφα:

Έγγραφο
Έγγραφο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί