Στ. Κασσελάκης: «Υπάρχει λύση. Κοστολογημένη. Και ανακούφιση για εσάς και μισό δισ. στα ταμεία του κράτους» (Βίντεο)

«Υπάρχει λύση. Κοστολογημένη. 2,7 δισ. κοστίζει το πρόγραμμά μας για την ακρίβεια σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. 3,2 δισ. τα έσοδα από την έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών τραπεζών, εταιρειών διύλισης και ενέργειας» αναφέρει σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

«Και ανακούφιση για εσάς. Και μισό δισ. στα ταμεία του κράτους» προσθέτει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διερωτάται με νόημα «τι μας θυμίζει αυτό το ποσό;», για να προσθέσει: «Φυσικά, τα χρέη της ΝΔ!»
Με απόσπασμα από ρεπορτάζ του «συριζαϊκού» – όπως καυστικά το χαρακτηρίζει- ΣΚΑΪ ο Στέφανος Κασσελάκης, αποδομεί πλήρως τα ψέματα ότι δήθεν στην Ελλάδα δεν είναι ακριβότερες οι τιμές βασικών προϊόντων.

«Ψέμα, ψέμα, ψέμα… Πόσο ψέμα χωρίς λόγο! Λες για τη φέτα που έχει εκτοξευτεί, σου απαντούν «ναι, αλλά το μισό κιλό έχει φτηνά». Λες για το ελαιόλαδο που το πληρώνουν φτηνότερα οι Γερμανοί από εμάς, λένε ψέματα ότι συνέκρινες ανόμοια προϊόντα:

Εδώ λοιπόν: Ίδια προϊόντα, ίδιες συσκευασίες, από το ρεπορτάζ του συριζαϊκού ΣΚΑΪ. Όλα στην Ελλάδα ακριβότερα» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί