Οι δύο Ολυμπιονίκες που ήταν μαζί με τον Στ. Κασσελάκη στην Κηφισιά

Σε περιοχές του Βορείου τομέα της Αττικής περιοδεύει από το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης, έχοντας στο πλευρό του τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που όπως σημείωσε μιλώντας στο Mega, «αξίζει να τους γνωρίσετε, καθώς έχουν αναδειχθεί από μια καινοτόμα διαδικασία προκριματικών εκλογών».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά τη Νέα Ιωνία, το Μαρούσι και το Χαλάνδρι, βρέθηκε στην Κηφισιά, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος κόσμου. Το “παρών” μεταξύ άλλων έδωσε και η αργυρή Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 Νίκη Μπακογιάννη, η οποία όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ήταν δίπλα στην υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και δύο φορές Ολυμπιονίκη (2004, 2008) Σοφία Μπεκατώρου.

Η Νίκη Μπακογιάννη έχει κερδίσει 12 το πρωτάθλημα φορές στον ανοικτό στίβο και 11 στο κλειστό στίβο. Ήταν 3 φορές νικήτρια σε βαλκανικούς αγώνες ανοικτού στίβου. Σε μεσογειακούς αγώνες έχει πάρει συνολικά τέσσερα μετάλλια. Έχει κερδίσει 5 φορές το πρωτάθλημα Μπρούνο ζαουλι. Καλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια το 1989 και 1996. Η μεγαλύτερή της διάκριση είναι το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα το 1996 με 2,03 μ. επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ.

Παράλληλα αυτή η επίδοση της έδωσε και μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες, αφού η διαφορά των 33 εκατοστών που την χωρίζουν από τα 2,03 μέτρα που πήδηξε είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί