Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από την Κοζάνη: Η αποκέντρωση είναι μεγάλη προτεραιότητα για μας – Δεν θέλουμε μία χώρα, μία πόλη

Στην Κοζάνη βρίσκεται σήμερα Κυριακή ο Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να λάβει μέρος και να μιλήσει στο Αναπτυξιακό Συνέδριο που διοργανώνει το κόμμα στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απεηύθυνε χαιρετισμό στο Συνέδριο ενώ θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 19.45 το βράδυ.

Δείτε τον χαιρετισμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Κοζάνη.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δε χρειάζεται να φοβόμαστε να συνεργαστούμε με άλλες δυνάμεις όταν υπάρχουν καλές ιδέες.

Αναφερόμενος στην περιοχή της Κοζάνης, επισήμανε ότι έχει “χάσει” 30.000 πολίτες, η περιοχή μαραζώνει, φεύγει η νεολαία από τον τόπο, πέρα από την απολιγνιτοποίηση έχουν κλείσει και πανεπιστημιακές σχολές.

«Δεν θέλουμε μία χώρα, μία πόλη» είπε χαρακτηριστικά ο Στ. Κασσελάκης, «η αποκέντρωση είναι μεγάλη προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε το Αναπτυξιακό Συνέδριο ως πρώτο βήμα σε ένα πλήρες εμπεριστατωμένο κυβερνητικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτικό Συμμαχία.

Λίγο πριν την έναρξη του πρώτου Περιφερειακού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Στέφαος Κασσελάκης είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη και τους 13 δημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας.

“Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο το μοντέλο μια πόλη μια χώρα”, είπε ο κ. Κασσελάκης στην αρχή της συνάντησης και σημείωσε ότι τον ενδιαφέρει να ακούσει τις προτάσεις τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί