Κατάργηση ΔΕΥΑ: Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στο Ηράκλειο – Στη Βουλή το θέμα από τον Χ. Μαμουλάκη

Αντιδρούν στην κατάργηση των ΔΕΥΑ, που ουσιαστικά οδηγεί και στην ιδιωτικοποίηση του νερού, οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Ηρακλείου. Νωρίτερα σήμερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τη Λότζια ενώ επέδωσαν και ψήφισμα στη δημοτική αρχή.

ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Χάρη Μαμουλάκη προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Στο μεταξύ στη Βουλή φέρνει ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, ως Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης (Π.Ο.Ε. – Δ.Ε.Υ.Α), με την οποία ζητούν την απόσυρση του άδικου φορολογικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης ΝΔ.

Με τη συγκεκριμένη επιστολή, οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι με την αναιτιολόγητη συγχώνευση και κατάργηση των ΔΕΥΑ, αλλάζει εντελώς ο χαρακτήρας και η στρατηγική της πολιτικής για το νερό και επί της ουσίας δημιουργούνται προϋποθέσεις ιδιωτικοποίησης και «ξεπουλήματος» του νερού στην χώρα μας.

Η επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης (Π.Ο.Ε. – Δ.Ε.Υ.Α)​:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί