Στ. Κασσελάκης για ακρίβεια: «Η κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών – Αντί για ελέγχους καταργούν τις προσφορές»

Με μια καυστική ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης τα ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία το υπουργείο Ανάπτυξης εξετάζει να καταργήσει τις προσφορές 1+1 στα σούπερ μάρκετ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζει ότι ένας είναι ο τρόπος με τον οποίο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και αυτό είναι οι σοβαροί και συστηματικοί έλεγχοι. Αντ’ αυτού όμως η κυβέρνηση παρεμβαίνει στο μάρκετινγκ και κατηγορεί τους πολίτες ότι στοκάρουν.

«Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, νομίζοντας ότι αν τους επιβαρύνουν με τέτοιους έμμεσους τρόπους, δε θα το καταλάβουν. Αυτά πιστεύεις όταν αγνοείς ότι οι πολίτες ζουν “εξαρτημένοι” από τον μισθό τους» υπογραμμίζει με νόημα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Με έναν τρόπο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση στα σουπερμάρκετ: Έλεγχοι. Έλεγχοι σοβαροί, συστηματικοί, με στόχο τη μείωση των τιμών. Αντί γι’ αυτό τι κάνει; Παρεμβαίνει στο… μάρκετινγκ και καταργεί τις προσφορές 1+1 στα σουπερμάρκετ, με το πρόσχημα ότι οι πολίτες στοκάρουν προϊόντα! Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, νομίζοντας ότι αν τους επιβαρύνουν με τέτοιους έμμεσους τρόπους, δε θα το καταλάβουν. Αυτά πιστεύεις όταν αγνοείς ότι οι πολίτες ζουν «εξαρτημένοι» από τον μισθό τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί