Ηράκλειο: Τραγωδία με 54χρονη γυναίκα – Έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

Τραγωδία πριν λίγο για μια 54χρονη γυναίκα από τον Ζαρό που πήγαινε αρτοκλασία σε ναό. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από τον δρόμο γλιστρώντας σε πετρέλαιο που υπήρχε στο οδόστρωμα και έπεσε σε γειτονικό χωράφι.

Δείτε την ανάρτηση από το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Το πιό άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα, σήμερα το πρωί της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου, σε βάρος της άτυχης 54χρονης Χαραλαμπίας, πολύτεκνης μητέρας από το Ζαρό, καθαρίστριας στο Νηπιαγωγείο, καθώς ο θάνατος της σε τροχαίο -που δεν αφορούσε σύγκρουση αλλά την εκτροπή του οχήματος της και την πορεία του εκτός δρόμου, προκλήθηκε από μια σειρά τραγικών συγκυριών που οδήγησαν στην πιο ακραία εξέλιξη που θα μπορούσε να συμβεί.

Καθώς η 54χρονη οδηγούσε από Ζαρό προς Παναγιά, για να πάει αρτοκλασία στον Αη Γιάννη το Μπουμπουριστή, οι ρόδες του οχήματος της γλίστρησαν σε πετρέλαια που υπήρχαν στο οδόστρωμα και το αγροτικό έπεσε από χαμηλό ύψος σε παρακείμενο χωράφι. Η οδηγός που βρισκόταν μόνη στο όχημα δεν θα είχε πάθει το πιθανότερο τίποτα, αν από την πτώση δεν άνοιγε η πόρτα του οδηγού ξανακλείνοντας στη συνέχεια με φόρα και συνθλίβοντας το κεφάλι της τραγικά άτυχης γυναίκας!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί